Domain adresi : Oyunlar
İstenen minimum fiyat : 500 ytl
Arttırma fiyatı minumum : 30 ytl
Hemen al fiyatı : 750 ytl
Site Açılış tarihi : Ocak 2007
Tekil hit link : http://extremetracking.com/open;unique?login=freeoyun
Sitenin aylık kazancı : siteyi açtığımdan buyana hiçbir reklam felan kullanmadım dolayısıylada kazanc suan icin yok. görülecegi gibi reklam alanları belirlenmistir ve txt dosyaları icerisine sadece reklam kodu koyularak sitede yayınlanır.
Banlı olduğu sponsor varmı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır
Satma nedeni : Can sıkıntısı.
PR değeri : PR3 - Gpr4
Satış sonlanma tarihi : Son tekliften 24 saat sonra sona erecektir.
Domainin kayıtlı olduğu firma : Turkticaret.net
Ödeme şekilleri : İş bankası Eft / havale - ptt online ödeme
Sitedeki script (php) özgündür ve forumdan bir arkadaş tarafından yazılmıştır. 2100+ oyun bulunmaktadır. admin paneli mevcut olup oyun ekleme silme / kategori ekleme düzenleme silme işlemleri mevcuttur.günlük 10-20 GB arası trafik harcamaktadır. Ücret alındıktan sonra site devredilir. takas veya baska birşey düşünmüyorum peşin para haricinde.
ilgisi olmayan kisiler lütfen yazmasınlar. tüm sorularınız icin pm atınız. yorumlarınızı pm ile iletebilirsiniz.
İstenen minimum fiyat : 500 ytl
Arttırma fiyatı minumum : 30 ytl
Hemen al fiyatı : 750 ytl
Site Açılış tarihi : Ocak 2007
Tekil hit link : http://extremetracking.com/open;unique?login=freeoyun
Sitenin aylık kazancı : siteyi açtığımdan buyana hiçbir reklam felan kullanmadım dolayısıylada kazanc suan icin yok. görülecegi gibi reklam alanları belirlenmistir ve txt dosyaları icerisine sadece reklam kodu koyularak sitede yayınlanır.
Banlı olduğu sponsor varmı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır
Satma nedeni : Can sıkıntısı.
PR değeri : PR3 - Gpr4
Satış sonlanma tarihi : Son tekliften 24 saat sonra sona erecektir.
Domainin kayıtlı olduğu firma : Turkticaret.net
Ödeme şekilleri : İş bankası Eft / havale - ptt online ödeme
Sitedeki script (php) özgündür ve forumdan bir arkadaş tarafından yazılmıştır. 2100+ oyun bulunmaktadır. admin paneli mevcut olup oyun ekleme silme / kategori ekleme düzenleme silme işlemleri mevcuttur.günlük 10-20 GB arası trafik harcamaktadır. Ücret alındıktan sonra site devredilir. takas veya baska birşey düşünmüyorum peşin para haricinde.
ilgisi olmayan kisiler lütfen yazmasınlar. tüm sorularınız icin pm atınız. yorumlarınızı pm ile iletebilirsiniz.