İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5k+ ziyaretçi 5günlük siteye yönlenirse

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
arkadaşlar, elimde 2 adet blog var. ziyaretçilerin %90+ küsur civarı google'dan gelmekte.
toplam günlük tekilleri ise 5k+ üstünü rahat görüyorlar.

şimdi ben bu blogları yeni aldığım zz adlı bloga yönledirmeye kalksam, google bu olayı nasıl algılar.

301 yönlendirmesi yapacağım, yaklaşık 3-4 gün içinde son hazırlıkları tamamlayıp, kolları sıvayacağımda, google' ın gözünden bu olay nasıl algılanacak onu bilemiyorum.

ne yapmam lazım,
1 hafta aralıklarla mı yönlendirmeye kalkayım ? yada 1-2 gün içerik kasıp sonra mı yönlendirme yapayım.

bilgilerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Yönlendirme yapacağın sayfana öncelikle aynı uzantılarda aynı konuları aynı meta bilgileri ile aktarmalısın. Yeni domain 3 günlük yada 5 günlük olması fark oluşturmaz. 301 verdikten sonra webmaster toolsdan da yönlendirme ver.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Yönlendirme yapacağın sayfana öncelikle aynı uzantılarda aynı konuları aynı meta bilgileri ile aktarmalısın. Yeni domain 3 günlük yada 5 günlük olması fark oluşturmaz. 301 verdikten sonra webmaster toolsdan da yönlendirme ver.

üstadım site yöneticisi araçlarına girdim ancak nasıl oradan yönlendirme yapacağımı bilmiyorum. şöyle bir baktım ama nedir ne değildir anlayamadım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.