- Reaction score
- 87
terbiye zamanı yaklaşıyor 9 KASIM !
Yine aylardan kasım
Yine aylardan kasım
peep fazla övündün maç sonuna yüzün kalsın
siz 7-0 ı unutmayın da, biz 6-0 ı tutarız hafızamızda.
skor farki ile UEFA KUPASINI bir tutamasiniz. farkli yenipde ne oldu? Uefa kupasini yenip Tarihlere gectik.. siz anca bu skorla övünün... siz ilk önce Türkiye kupasini alinda öyle konusun! 27 senedir alamiyorsunuz.. avrupada kupayi alin demicem cünkü saten alamasiniz
Bana tek bir delil göster diyorum. Arkadaşlarla her tartışmaya girdiğimizde söyledikleri, avundukları iki şey var; 7-0 yendiğiniz maç (!) ve uefa kupası.
7-0'ı neden hatırlayalım kardeşim? O maçı izledin mi? Elinde bir delil var mı? Ordan burdan duyduklarınızla gaza geliyorsunuz, sonra biz sizi yendik.
Ayrıca hatırlatırım: 7-0'ın tarihi belli değil, 6-0'ın tarihi 2002. Ve uefa kupası da 2000'de kazanılmış. Bu durumda kimin unutması gerekiyor?
http://www.ntvmsnbc.com/news/323128.asp
Bu kadar haberi yapılıyor, ağızdan ağıza dolaşıyor ve madem galatasaraylı taraftarlar laf olsun diye bunu söylüyorda bunca konuşmalara bunca haberlere rağmen neden fenerbahçe spor klübü arşivlerini karıştırmıyor ve buyrun bunlar belgeleri tarihte böyle birşey yoktur demiyor ? Şayet bu bir ezeli rekabetse ezelden beri süre gelen bir rekabettir ve bu ezeli rekabette tarih farketmez, zaman farketmez, oynadığın lig, kadronda olan futbolcular farketmez Tarih tarihtir ve gerçekleri tarih yazar.
Tarihide
Galatasaray
......
Hadi canım sen de. Bizi isterseniz 7-0 değil 10-0 yenin, düşüncelerim değişmeyecek. Ben kanıt istiyorum. Eski bir gazete haberi, telgraf haberi.
Biz de sizi zamanında 50-0 yenmiştik. Ne tür bir karşılık verebilirsin?
Sen ve senin gibiler için yukarıdaki yazıma ekleme yaptım
Her avrupaya elendikten sonra diyene bak hizaya gel ...Her Avrupa'dan elendikten sonra UEFA kupasıyla övünen biz değiliz kusura bakma
peep biliyorsun değil mi bu özel bir durum Fenerbahçe yenilirse ben kesinlikle fenerbahçeye laf atmıycam sana bildirme yapacam hesaba katmışsınıdır innşallah yenilebilme ihtimalini ve beni
Her avrupaya elendikten sonra diyene bak hizaya gel ...
Uefa kupasıyla övünmek her Türk'ün boynunun borcudur.Hangi takım olursa olsun.Övünmüyorsan da bu ŞEREFe dil uzatma yeter..
Vay vay vay.... Ağır konuşmuşsun yaav. Helal
Altı üsstü 5-6 gol attılar hergün hergün dönüp dolaştırıp önümüze sunuyorlar... Biz kırk yılda bir kupalardan konu açsak etmedikleri laf kalmıyor. Ama @dreamz taşı koymuş gediğine