İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

6 Script Yazdırmak / Almak İstiyorum

L

laedri

Misafir
Merhaba arkadaşlar;

Geniş bir portal kurmak için bazı scriptlere ihtiyacım var, öncelikle scriptler alındıktan sonra tarafımdan şifrelenip sunucuya atılacak ve başka kimse ile paylaşılmayacaktır.

İstediğim script ve özellikleri:

1. Ekonomi/Borsa : Güncel ekonomi ve borsa haberlerinin yer alacağı, Merkez bankasından verilerin çekileceği, borsa ve ekonomi ile ilgili tüyoların yer alacağı bir portal.

2. Şiir : Sanırım açıklamaya gerek yok, db li tercih sebebi.

3. E-kart : Özel günlerde sevgililere, eşe, dosta kart gönderilecek, en çok gönderilen yahut seçilen kartların, yeni eklenen kartların olacağı bir script.

4. Sağlık : Güncel sağlık haberleri ile birlikte, özellikle özel sağlık kurumlarının tanıtımı, bir kaç doktorun sağlık hakkındaki görüşleri, çalışmalarının yer alacağı bir script.

5. Turizm : Türkiyedeki bütün illerin turizm değerleri, turistik merkezleri, otellerinin yer alacağı, 2 dil de ( Türkçeyi saymıyorum artık, önce ingilizce, ardından rusça) ve seyehat firmalarının yer alacağı bir script.

6. Online İngilizce - Türkçe ve Türkçe - İngilizce sözlük scripti. Db'li tercih sebebi.

Hepsi php tabanlı olmak ile beraber, scriptlerin kendilerine ait gelişmiş bir yönetim panelinin olması gerekmekte. Ve yine, bütün scriptlerin yönetimini sağlayacak olan tek bir yönetim paneli istiyorum. Elinde hazır scriptleri yahut demoları olan arkadaşlar var ise pm atarak yahut msn isteyerek gerekli görüşmeleri yapabiliriz.

Arkadaşlara çalışmalarında başarılar dilerim, umarım hayırlı alış verişlerimiz olur.

Edit: 7. Astroloji ve rüya tabirleri scripti.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.