İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış 60 Adet Forum tanıtımı | 15 Adet blog arasında Linkwheel | 10 Adet imleme = 15 TL

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Merhabalar , öncelikle 3 yıldır backlink alma yöntemleri ve google sıralamarda yükselme gibi optimizasyon işlemleri ile ilgilenmekteyim. iyinetcom'a ticaret konusu açmak bugüne nasipmiş :)

# Öncelikle hizmet içeriği ile ilgili kavramlardan biraz bahsetmek istiyorum.

Linkwheel: Diğer sitelerden aldığımız backlinkleri ana sitemize yönlendirmek yerine önce paravan sitelere oradanda ana sitemize yönlendirmeye link döngüsü yani link wheel diyoruz.

İmleme ( Social bookmarking ) : Sosyal imleme siteleri özellikle son dönemlerde algoritmanın mükafat sağladığı , kullanıcılara site adresi ,kelime , etiket gibi alanları oluşturarak backlink almasını sağlayan tanıtım yazısı biçimidir.

Forum Tanıtımı : Forum sitelerinde uygun kategorilere yapılan tanıtımlar ile etkili ve kalıcı backlink alma yöntemidir.

# Hizmet içeriği #
1618.gif

1618.gif
60 Adet Türkçe Forum sitesine Tanıtım Hizmeti.
1618.gif
11 Adet Free blog & 4 Adet Kaliteli blog sitesinde link wheel şeklinde tanıtım yazısı.
1618.gif
10 Adet Sosyal imleme Hizmeti
1618.gif
Hızlı Raporlama - Pingleme Hizmeti

# Ek Hizmetler

1618.gif
200 Adet Gov.tr - edu.tr uzantılı Ziyaretçi defterinde linkiniz'i yayınlama Hizmeti ( + 5 TL )

1618.gif
İsteğe göre özgün makale hizmeti ( +3 TL )

Ek hizmetler sadece bu paket siparişi vermek şartı ile sağlanmaktadır.

Maddelerde belirtilen hizmetler profesyonel olarak tamamen manuel olarak tarafımca yapılmaktadır.

1618.gif
Raporlar minimum 24 saat içerisinde belirtilen mail adresine gönderilir.

Siteleriniz için %100 kalıcı bu çalışmanın bedeli 15 TL ' dir.

+20 itrader'i bulunan üyeler için iş teslimi sonunda ödeme kabul edebilirim.

Ödeme : Misli , Ziraat bankası , Mobil ödeme ( avea )

Multi konu 1

Multi Konu 2

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
msn iletişim bilgileriini pmleyin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.