İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış 6000 Media Wiki + 300 Grup Edu + 100 Z Defteri 10TL

Erkan1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
6000 Wiki Siteye Makalenizi Gönderiyorum: - 120 Civarı Edu ve Gov Site Bulunuyor içerisinde - Tamamen Farklı Domain Tamamen Farklı İP Ayrıca 300-400 Civarıda Grup Edu Wikilere Gönderim Yapıyorum. 100 Z Defteride Hediye Sadece 10TL

NOT : Yeni Penguen Güncellemesinden Dolayı Ana Sitenize Şimdilik Çalışma Yapma Taraftarı Değilim ama Sitesine Güvenenler Yaptırabilir. Alt Sayfalara Şuan Çalışma Yaptırmak Daha Mantıklı Yani Yükselmek istediğiniz Bir Kategoriye veya Bir Makaleye... 5-6 Farklı Makale ile 1000 1000 Şeklinde Çalışma Yapabilirim...

6000 Adet Wiki Siteye Makalenizi Gönderiyorum.
6000 Adet Wiki Sitelerin içerisinde 120 Edu ve Gov Site Bulunmaktadır. Diğer Siteler Com, Net , Org vs.. Uzantılı Genelde Yüksek Pageranklı Sitelerdir...

Bu Hizmetten Yararlanmanız için Gerekenler.
1 - Özgün Bir Makale Hazırlamanız ve Bu Makalenizi bana Pm veya Msn Yoluyla Göndermeniz.
2 - Makalenin içerisinde Geçecek Linkleri isterseniz Kendiniz Şu Şekilde Oluşturabilirsiniz: [Siteadresi Açıklama]
istersenizde Site Adresinizi ve Açıklamanızı Bana Gönderebilirsiniz Ben Düzenlerim.
3 - Kısa Bir Makale Olsun isterseniz Pek Tavsiye Etmem ama Kendimde Yazabilirim. 30-40 Kelime... Sadece 1 Makale için Geçerlidir...

Ücret: 10TL Kısa Bir Süre

Ödeme: Misli - Akbank - Paypal
iş Sonu Ödeme Yapabilirsiniz...

En Geç 6 Saat içerisinde iş Teslimi Yapılır.

Bu Hizmet için Yaptıklarımız: Her Siteye Üyelik Açılır ve Makaleniz Gönderilir. Detaylı Rapor Alınır ve Rapor Size Gönderilir...

Msn iletişim: [email protected]

Örnek Wiki Site
ornek-site.jpg

Daha Önce 1000Wiki Çalışması Yapmıştım. Çalıştığım Arkadaşların Mesajları:

CsAdasi
Çalışma yaptırıldı .. gerçekten çok ilgili bir arkadaş .. Tavsiye ederim herkese..

@Adiqe
Arkadaşı yoğun işlerimden dolayı 2 gün beklettikten sonra parasını işten önce gönderdim ve ardından makaleyi yazıp mailine gönderdim. Belirttiği süre içinde çalışmayı tamamlayıp mail adresime rapor göndermiş. ben de 1000 linki tek tek kontrol edemem ama en kazık yerlerden, edu sitelerden ve bi alttan, bi üstten, bi sağdan, bi soldan yandan yandan kontrol ettim ve hepsi girilmiş, sorunsuz bir iş

Kendisine referans olarak kefil oluyor ve başarılar diliyorum.

@Sunchild06
raporu aldım güzel liste iyi çalışma olmuş inşallah sonucuda iyi olacak

sarkos
Rapor alındı arkadaş başarılı bir çalışma sergiledi temiz bir rapor sundu teşekkürler

karasuvari
raporu kısa sürede teslim etti titiz bir arkadaş

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.