Herkese selam
65Today 13 şubatta işleme başlayan bi HYIP sitesi.
İki günlük vadelerle günde %55-%65 arası faiz veriyor.
E-gold ve AlertPay kabul ediyor.
12 şubat 2006 pazar günü 10$ yatırdım.
Site pazartesi günü faaliyete geçti ve pazartesi akşamı 10 dolarımın %55 faizi olan 5.5 doları "kâr" olarak gösterdi.
Ödeme yaparlar mı diye denemek için withdraw tuşuna bastım, e-gold hesabıma aktarılmasını istedim ve 10 dakika içinde 5.5 dolar hesabıma geçti.
Site bu miktardan kesinti yapmadı ama e-gold 0.13 dolarlık bi kesinti yaptı.
Bu para çekme olayından sonra gaza gelip bi 9 dolar daha yatırdım
Ayrıca, sitedeki "Investors Top 10" linkinden kullanıcı adım olan nedium ile ne kadar para yatırdığımı,
"Payouts" linkinden de ne kadar para çektiğimi görebilirsiniz.
Site yeni açıldığı için ödeme yapacaktır, iyi reklam olsun diye hızlı ödeme yapacaktır. Kullanıcı sayısı çok çok artmadan, adamlar çok para toplayıp basıp gitmeden kaymağını yiyelim derim
üye olmak için: http://65today.com
herkese bol kazançlar
65Today 13 şubatta işleme başlayan bi HYIP sitesi.
İki günlük vadelerle günde %55-%65 arası faiz veriyor.
E-gold ve AlertPay kabul ediyor.
12 şubat 2006 pazar günü 10$ yatırdım.
Site pazartesi günü faaliyete geçti ve pazartesi akşamı 10 dolarımın %55 faizi olan 5.5 doları "kâr" olarak gösterdi.
Ödeme yaparlar mı diye denemek için withdraw tuşuna bastım, e-gold hesabıma aktarılmasını istedim ve 10 dakika içinde 5.5 dolar hesabıma geçti.
Site bu miktardan kesinti yapmadı ama e-gold 0.13 dolarlık bi kesinti yaptı.
Bu para çekme olayından sonra gaza gelip bi 9 dolar daha yatırdım
Ayrıca, sitedeki "Investors Top 10" linkinden kullanıcı adım olan nedium ile ne kadar para yatırdığımı,
"Payouts" linkinden de ne kadar para çektiğimi görebilirsiniz.
Site yeni açıldığı için ödeme yapacaktır, iyi reklam olsun diye hızlı ödeme yapacaktır. Kullanıcı sayısı çok çok artmadan, adamlar çok para toplayıp basıp gitmeden kaymağını yiyelim derim
üye olmak için: http://65today.com
herkese bol kazançlar