İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

65today.com : Ödememi aldım...

nedium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkese selam
65Today 13 şubatta işleme başlayan bi HYIP sitesi.
İki günlük vadelerle günde %55-%65 arası faiz veriyor.
E-gold ve AlertPay kabul ediyor.

12 şubat 2006 pazar günü 10$ yatırdım.
Site pazartesi günü faaliyete geçti ve pazartesi akşamı 10 dolarımın %55 faizi olan 5.5 doları "kâr" olarak gösterdi.
Ödeme yaparlar mı diye denemek için withdraw tuşuna bastım, e-gold hesabıma aktarılmasını istedim ve 10 dakika içinde 5.5 dolar hesabıma geçti.
Site bu miktardan kesinti yapmadı ama e-gold 0.13 dolarlık bi kesinti yaptı.
65today-egold.gif

Bu para çekme olayından sonra gaza gelip bi 9 dolar daha yatırdım
Ayrıca, sitedeki "Investors Top 10" linkinden kullanıcı adım olan nedium ile ne kadar para yatırdığımı,
"Payouts" linkinden de ne kadar para çektiğimi görebilirsiniz.

Site yeni açıldığı için ödeme yapacaktır, iyi reklam olsun diye hızlı ödeme yapacaktır. Kullanıcı sayısı çok çok artmadan, adamlar çok para toplayıp basıp gitmeden kaymağını yiyelim derim

üye olmak için: http://65today.com

herkese bol kazançlar

M

maxxlist

Misafir
ya ben anlamadım gitti ya... diğer başlıklar altında hyip bitti diyenler var sen ödeme aldım diyorsun... dogru söylüyorsundur yalan demiyorum ama birisi tam açıklama yapabilir mi? bitti mi devam mı? bitti diyenler neye dayanarak bitti diyor?

nedium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hyip bitmez.
hyip siteleri biter.
hyip sitesi açılır üye alır, para toplar, daha çok üye alabilmek için başlarda düzenli hızlı ödeme yapar, söz verdiği faizleri verir.
kullanıcı sayısı 3000 olur yatırılan para 60000 dolar olur, yapılan ödeme 10000lerdedir, sitenin admini 50000 doları cebine atar, siteyi kapatır.

önemli olan yeni açılmış hyipleri bulup, bunlarda para değerlendirmektir.
Tabi, uzun süreden beri çalışan, çok para kazanıp, az faiz verip ayakta kalan siteler var.

tercih sizin, ya az faiz garanti ödeme ya da çok faiz çok risk!

bütün hyip sitelerinde yazan şeydir: kaybedince zarar göreceğiniz kadar çok para yatırmayın!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5