İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

6600+ User Kayıtlı Sosyal Medya Sitesi

BeyzaviGrafik

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Şubat 2014
Mesajlar
48
Reaction score
0
Veriler dün akşama aittir. Sitedeki sayaçtan kontrol edebilirsiniz sürekli

Site Adresi: PM
Bakım gerektirmez, reklam yaparsanız iyi olur. Raporlara günde bir kere bakıp veritabanı yedeklersiniz. Raporlar dediğim kullanıcılar spam falan reportluyorlar o.
İstenilen Fiyat: 2000 TL
Site Dilleri ve Kullanımları: %80 İngilizce kullanıyorlar, Kalan %20= İspanyolca, Türkçe, Flemenkçe, Romence
Sitenin Aylık Getirisi: Adsense 2.kez başvurdum bugün, kendi hesabınızın kodlarını koyarsınız şuan reklam alanları boş ama tahmini vereceğiniz parayı 2 ayda kazanırsınız. Ben para kazanamıyorum. Yetersiz içerikten vermedi henüz. Benim başka bloğum yok o yüzden başka kodum yok vaktimde yok 2 ay geçmesini bekleyecek kadar. Bugün 3. başvurumu yaptım.
Sitenin Kategorisi: Sosyal Medya, 10-18 Yaş arası
Günlük Tekil Hit Sayısı: 4k-8k
Site Analiz Bilgileri: Site daha 6.gününde ona göre bakın. Sayaç mevcut. (pm)
Satışa Hosting Dahilmi?: VPS sunucuya geçilmesi gerekiyor. Normal Hosting'te CPU aşırı olduğu için. Dahil değildir. Şuan alastyr kayıtlı paylaşımlı sunucuda. User sayısı her saniye arttığı için düşük optimizede kullanıyorum. (Bildirim, mesaj vs. yenileme süresi 1 saniye civarı olması gerekirken 30 saniyeye aldım VPS alacak durumum yok) NS ayarı yapıp kendi sunucunuza alırsınız.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: (PHPDOLPHIN Script) Evet dahil, tema tarafımdan tamamen yeniden editlenmiştir ismi Next'tir.
Admin panelinden herşeyi kontrol edebilirsiniz. Dilerseniz sitenize mod alacaksanız kısıtlanmış 2. bir admin paneli yapabilirim (emin değilim ama onun üzerine çalışıyordum en son)
Özel Notlar:
ÖSYM sitesine girerseniz tercih döneminin başladığını göreceksiniz. Yani şehir değiştireceğim. VPS sunucusu kiralayamadığım için satıyorum.

Durumum yok. Başka sitem yok şuan elimde, o yüzden adsense koduda yok para kazanamıyorum. Adsense kodunuzu ekler eklemez göreceksiniz ne demek istediğimi. Çok çok büyük miktarlar kazanmak varken VPS paramın olmaması ve vaktimin olmamasından(adsense başvuru süresi) siteyi bu fiyattan satıyorum. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

Detaylı bilgi almak için pm ile telefon numaranızı atabilirsiniz. Ben ararım.

Veriler her saniye artmaktadır. Bütün hesaplar devredilecektir. Hepsi 4 günde bu kadar olmuştur.
Captcha kodu vardır üyeleri takip ediyorum spam yok.
Twitter'da özel hashtag'imiz var ve yüzlerce paylaşımımız var.

Satıldıktan sonra nasıl buralara geldiğini, nasıl reklam yapacağını söyleyeceğim.
Yeni uygulanması gereken ve hitleri katlayacak birkaç uygulama var, onlarıda anlatacağım eğer isterse ama biraz para harcaması gerekecek. Yani kısaca herşeyiyle bütün detayını anlatacağım.



1.jpg

2.jpg

3.jpg
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst