Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aceleci davranmak istemiyorum o kadar kişinin listesini yaptı bi terslik çıkmıştır diye düşünmek istiyorum ama 3 gün oldu benim de düşüncelerim değişiyor.
Aceleci davranmak istemiyorum o kadar kişinin listesini yaptı bi terslik çıkmıştır diye düşünmek istiyorum ama 3 gün oldu benim de düşüncelerim değişiyor.
Amacının ziyaretçi çekmek olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen bir terslik olumuştur. Tabi bu tür sorumlulukları alırken daha duyarlı olmaya özen göstermek lazım. Hani cevapsız bırakmamaktan bahsediyorum.
Ama gelip burada yapacağı bir açıklaması vardır, yanılıp yanılmadığımı bekleyip göreceğiz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.