İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

75 Adet Forum Tanıtım/ BEDAVA (Makale Karşılığı) İş sonrası ra

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar konunun ne olduğunu hemen hemen herkes biliyordur.Tamamı türkçe olan forumlardan tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.Aynı zamanda tanıtım yazılarının bir an önce index alabilmesi için belli bir sistem dahilinde pingliyoruz.İşlem sonunda size raporluyoruz.Kalıcı backlink sahibi oluyorsunuz.
Forumların Özellikleri
Tamamı birbirinden farklı siteler.
Farklı IP bloglarında barınan siteler.
Tamamı tanıtımlara Müsade Eden Siteler.
Yazı içinden backlink alma imkanı.
Faydası Nedir Bu İşin
Sitenize tanıtım yazısından backlink aldığınız için kaliteli backlink dönüşü sağlar.
Seçtiğiniz kelimelerden link alarak arama motorlarında yükselme sağlayabilirsiniz.
Tanıtım yazılarınız eklendikten sonra forum kullanıcıları tarafından görülmekte ve sitenize hit gelmektedir.​
25 Tanıtım Yazısı Ekleme: Backlink çöplüğüne dönmemiş hemen hemen her siteyi kabul ederiz
50 Tanıtım Yazısı Ekleme: Kaliteli bir site olmalı.Pr Alexa gibi değerler tarafımızdan çok önemli görülmemekte.
75 Tanıtım Yazısı Ekleme: Yine pr değeri vs gibi değerlere bakmamakla birlikte gerçek anlamda değerli siteler için bu çalışmayı yapıyoruz.
Önemli: Hemen hemen herkes yararlansın diye bu şekilde sınıflara ayırdık.İsterseniz değerli sitenizden 1 adet tanıtım yazısı verir değerli bir projeniz için çalışma yaptırırsınız.
İsterseniz çok fazla kullanmadığınız bir siteden 1 adet tanıtım yazısı verir ve daha önemli bir siteniz için küçük bir çalışma yaptırırsınız.
Bizim size vereceğimiz tanıtım yazısı 'Bölge tanıtımı' yapan bir siteyi konu alacaktır ve içerisinde 2 yada 3 link olacaktır.
Son olarak ö.m atacak herkes buradan ö.m attığını belirtsin sıraya göre devam edeceğiz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.