İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

8-10 k Bayan Sitesine Uzun Süreli Reklam alımı

gokhancelik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi için pm isteyin

hit kaynağı ortalama 8 en yüksek 11-12 k dır

uzun süreli istememdeki amaç reklam fiması aramakdan sıkıldım her ay farklı bir firma ile çalışmak istemiyorum affileate ve java reklamlar almıyorum alınacak reklamın boyutu 768 x 90 dır bir önceki anlaşmamız 3 aylık idi içerik ise tamamen bayan'lara yönelidir bitkisel ilaç satan firmalar ve moda zerine satış yapan firmalar için ideal bir sitedir genel içerik ve portallar harici sadece satış yapan firmalara kiralanacakdır reklam alanı diğer benim atladığım konularda sorularınızı pm yolu ile isteyiniz pm isterken satış firması olduğunu belirin aksi durumda pm göndermiyeceğim sadece satış firmalarına açılmış konudur.

Giyim üzerine soru soran bu elbiseyi nerden alırım diye cevap isteyen kullanıcıların sayısı oldukca fazladır ve forum sitesi değildir.

Teşekkürler.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
reklam ucreti, sayac kodu ve eğer verıyorsanız popup reklam ucretını pm ıle yollarmısınız

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.