İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

800*600 meselesi

K

kafkas1453

Misafir
:roll: merhaba arkadaşlar weböasterlar kullanıcının değişik çözünürlüklerde sayfayı izlemesi karmaşasını nasıl çözüyor? yani kullanıcı 800-600 kullanıyorsa benim monitörümse 1024-768 ise benim tasarımımın karşı tarafta "aynen" görünebilmesi için neler yapabilirim . alternatifleri sıralarsanız sevinirim.
sağlıcakla...

E

edirik

Misafir
Cozunurluk olayini ortadan kaldirmak icin yapilmasi gereken en mantakili sey table kullanman bence nereye bi resim ya da yazi koyarsan koy yine da table koymayi unutma ona gore resmin ve yazinin nerede olmasi gerektigini ayarla...Boylece kim gelirse gelsin olay tablelara gore sekillenecektir...

C

creativeturkiye

Misafir
Merhaba,
yanlış hatırlamıyorsam ( bir yerlerde görmüştüm) : çözünürlük yoklaması yapan bir program var. Yani web sitenizin en uygun hangi çözünürlükte olacağını size söylüyor.
Bana sorarsan eğer ( kendi fikrim ) artık monitörler büyüdü. en az 17 inç monitör kullanılıyor. Her şey gelişiyor. Şu an en uygun çözünürlük 1024*768. bence tasarımını ona göre hazırla..

Bence.. :shock: :wink:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5