85 MB Şarkı Sözü DB

0
Onaylı Üye
Üye
ya güzel bi php şarkı sözü scripti verilse 2 haftaya kalmaz 10binden fazla şarkılık db hazırlarım aslında ama bugüne kadar kime script dediysem PARA dedi o yüzden elimden bişi gelmiyor...

şayet elinde seo uyumlu php güzel bi şarkı sözü scripti olan varsa vericeğim hesaba kurulumu yapıp kullanmasınıda öğretirse... 10bin şarkılık db yi onunla paylaşırım.(tek tek yüklemeleri kendim yapacağım) eğer rızası olursa arkadaşın burdanda tüm iyinet ile paylaşırız...

valla size yapabileceğim tek yardım bu şekilde olur... ilgilenen arkadaşlar varsa irtibata geçersek iyi olur...

0
Onaylı Üye
Üye
Iyide 10 bin sarki az degil mi? Benim elimde yaklasik 45.000 sarkilik var ben bile onu az buluyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
:) ben ilk etapta 10bin düşünüyorum ama yapıcağım şarkı sözü sitesinin 100.000 kayıtlı şarkı sözüne ulaşıcağına/ulaştırabileceğime inanıyorum... ama tabi scripti vericek kişiyle paylaşabilicemi söyledim... ve iyinet.forumda bu db den faydalansın dedim ama tabi 100.000 şarkıyıda scripti verecek kişinin paylaşıcanı zannetmem... şayet script paylaşmayı düşünüyorsan görüşelim merlin hazır elinde 45.000 şarkı olduğuna göre demek ki iyi bi scriptin vardır :) kalanınıda ben tamamlamış olurum :)

0
Onaylı Üye
Üye
Kusura bakma. Kendim script yaziyorum. Cok ugrastim. Yeni sarki sözleride buldum. Büyük bir arsiv ve güzel bir script ile güzel bir baslangic yapmak istiyorum. Teklifin icin tesekkürler. Parayla satmak yada takas istemiyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
valla durum kötüye gidiyo ahh be nasıl kaçırdık db ben 50 kere atardım böle bir durum olsa.

0
Onaylı Üye
Üye
db elbette bu şekilde sql olarak elde edilse güzel. ama illa ki böyle alınacak diye bir şart yok :)

php curl nedir biraz araştırın hoşunuza gider yapabilecekleriniz. ;)

0
Onaylı Üye
Üye
Alobar, cınaroğlu, reklamsitesi.be, troy, DunG@oN35, eyciey, ZApToR,
Furkan_ed ve zokkie

ya hepiniz teşekkür etmişsiniz, ki yüklemişsiniz.
Elinizdekileri bi paylaşsanız, rica ediyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
şifre???

mastertr bunun şifresi neydi ben çözemedim....

şimdiden sağol

Geri