İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

85 TL Facebook Reklam Kuponu - Gel Anlaşma Var

ByAdanalı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi Arkadaşlar Öncelikle Bana 85 TL Reklam Kuponu Var ben 17 yaşındayım ama kredi kartım yok kredi kartım olmayıncada Reklama Veremiyorum Bunu Birsine vericem Ama Herşey Karşılıklı Ben Buna Reklamı Verdigimde Sayfası Yüksekse Eger Mesala Diyelim Senin Sayfana O Reklam Kuponundan 15.000 Kişi Gelicek Diyelim Sende Bana Karşılık Olarak Sayfamı Yayınlayıp Reklam kaç kişi getirirse sende bana onun yarı kadarı sayfamı kasıcaksın mesala 15.000 kişi geldi diyelim sende bana 7.500 kişi getiriceksin sayfama . kuponumda şu ilgilenicekler konuya mesaj atabilirler eger birisiyle anlasırsam bana yamuk yaparsa direk bilişim suçlarına Ve Savcılıga vericegim..

Buda Reklam Kuponunun Resmi..

link koyamıyorum ama eklenti ekliyorum .. bakabilirsiniz ordan.

Ekleme: Yokmu Anlasma Yapan Reklam Kuponunun Son Tarihi 16 Mart ..

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
85tl lik kuponla imkanı yok 15000 kişi gelmez gelemez:) Bende devamlı reklam kupon hesapları kullanmaktayım ama günlük ortalama harcanan tutar tüm kuponlarımda 14-18 TL arasında beğenen kişi sayısı ise 150-200

4242cino

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
www.facebook.com/privatereklam
facebook' dan bir ulaşın konuşalım

reklam yerine sayfa verebiliriz

yada
sayfanı kasabiliriz
yada duplice edebliriz
yada aktif organik kasarız . her türlü scpirent , kendi fanımla bi günde 7 k yapabilirim.

ByAdanalı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
facebook' dan bir ulaşın konuşalım

reklam yerine sayfa verebiliriz

yada
sayfanı kasabiliriz
yada duplice edebliriz
yada aktif organik kasarız . her türlü scpirent , kendi fanımla bi günde 7 k yapabilirim.

Ekledim İsmim : Alican Basun Kabul Et Konusalım,Anlasalım. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.