İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

88x31 = Reklamınızı Yapalım

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bedava100 için 88x31 kaliteli bir logo Max : 2Kb olsun istiyorum ve güzel bişey tabi..

Boyutu ufak olmalı çünkü sitesine logo ekleyen arkadaşlar kesinlikle mağdur olmamalı site açılmasını geciktirmemeli yani bu çok önemli benim için. slgan size kalmış (güzel olsun yeter) ama %100 Bedava Siteler, %100Bedava internet vb. tarzda birşey olabilir

kullanacağım logoyu yapan kişinin 6 ay süreyle link reklamını yapacağım bu link reklamlarda kullanıcının dikkatini çekmek tamamen size kalmış yani;
arkaplan rengini
başlık yazısı rengini = Başlık Max : 1 Satır
açıklama yazısı rengini = Max : 2 Satır

örnek reklamları görmek için http://www.bedava100.com/index2.php adresine bakabilirsiniz (sağ tarafta) :)

seçebilirsiniz. Ziyaretci kazanmanın yanında ayrıca pr4 siteden ve bütün alt sayfalarından (diğerleri pr2) backlink almış olacaksınız.

reklamlarla ilgili http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=8041 başlığındanda faydalanabilirsiniz.

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
perşembe akşamı olsun çok uzun sürmeyecek yani 1-2 güniçinde sonuçlanırsa benim açımdanda iyi olur.

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.fun.gen.tr/bedava100_2.gif

bu güzel olmuş bıyutu 2K üstünde fazla ama güzel sitelerde durucak tipte.
bakalım yarın akşama kadar başka logo gönderen olabilir. daha iyisi çıkmazsa bunu kullanırız border gibi çizgi olmasıda güzel :)

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) ewet oda güzel ama bir border tarzı bişey olsaydı daha iyi olurdu çünkü logo siteye yapışmamalı onu siyah zemin üzerindeyken ayırt etmek lazım oyüzden 2 dedim ;)

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar diğerleride çok güzel ama Chatturk ün yolladığı bayağı dikkatimi çekti.
http://www.sohbetturk.com/bedava100.gif gayet hoş bir çalışma olmuş.
dediğim gibi diğerleride kesinlikle çok güzel ama birazda hareket olması dikkat çekmesi açısından daha iyi. benim oyum Chatturk e gibi gözüküyor :)
perşembe akşamına kadar dedik bekliyelim ozamana kadar bende reklam ayarlarını tamamen bitirmiş olurum ;)

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beğendiğinize sevindim. İstenirse üzerinde değişiklik yaparım, sorun değil.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Chatturk' Alıntı:

bedava100 yazan karekteri böyle daha değişik bir şey yapmayı bi denesene. daha güzel olacağını düşünüyorum :)

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Chatturk' Alıntı:

tekrar baktımda gayet güzel :p

aslında okları ve bedava100 yazısını 2 pixel yukarı alabilirsek daha güzel olur gibi.

çok aşırı ince oldu galiba :) ama alt ve üst mavi bölümde az bi orantı farkı var gibi gördümde.

yazı tipi konusundada zevklerimiz uyuşuyor gibi farklı bişey denemek istersen sana kalmış ;)

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
WhiteKey' Alıntı:
çok aşırı ince oldu galiba :) ama alt ve üst mavi bölümde az bi orantı farkı var gibi gördümde.

Onu zaten düzeltecektim :p Yeni halini yükledim. Fonta gelince, bu haliyle daha ciddi, o yüzden değiştirmedim.

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Chatturk' Alıntı:
Onu zaten düzeltecektim :p Yeni halini yükledim. Fonta gelince, bu haliyle daha ciddi, o yüzden değiştirmedim.

logo kullanılmaya başladı şu andan itibaren perşembe akşamı demiştik. artık bilgilerini gönderdiğinde bende sözümü tutayım :) özel mesaj atabilirsen ilk etapda ben başlatıyım :) msn kullanıyorsan [email protected].
belki bunu görmezsin yarın hatırlatmak için pm gönreririm ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5