İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

985.000'de Kapanan Şuan 54K Olan Sayfa Satılık..! & Takas Olabilir De

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sirlather

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Şizofrenik sancılar sayfasının sahibi sen isen çınarı tanırsın? çınarı ara bakalım! derhal konuya el atıyorum sahtekar olabilir bu arkadaş!

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Konuda ödeme yapıp dolandırıldığını iddia eden arkadaşların hepsi de kanıt koysun.
Yoksa ilk önce onları forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağız.

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Şizofrenik Sancılar'ın sahibi benim ve çınar denen şahsıda tanımıyorum. Ama Facebook'ta 2 tane Şizofrenik Sancılar vardı ikisininde sahibi bendim. /sizofrenik.gonderiler uzantılı olan r10'dan Sonsuzhikayem'e satıldı. Gidin sorun hangi isimden hangi şahıstan almış sayfayı. Benden aldı ben sattım. Bu sayfada satılmıştı ama sattıktan sonra yaşadığım özel sorunlardan ötürü tekrar fazlasıyla parasını geri gönderip geri aldım. Konuda satın aldıgını yazan arkadaşada sorabilirsiniz bunu. 2.ci hususta bu sayfayı bana gelirken 3-4 kişinin dalaveresiyle geldi. Multi olarak gösterilip aktif diye yutturuldu anlıcağınız bunun hesabını kimseye vermem ama beni çarpmış 3.cü bir şahısa geri ödeme yapmam.

Konudaki suatg isimli şahsa gelirsek, bu arkadaşla aylar önce site satışından anlaştık kendisi yurt dışında oldugu için ödemesi geç ulaştı bize. Bu arkadaş ödemeyi yaptıgı gibi siteyi almak istedi. Biz ödeme hesabımıza geçmeden siteyi transfer edemiceğimizi söyledik. Ondan sonrada haykırdı çemkirdi. Nihayetinde arkadaştan hesap bilgilerini alıp ödemesini geri gönderdik ki bu arkadaşla yaşanan sorunları çözerkende yurtdışına onlarca kez arama yaptık maddi/manevi yıpratmasıda yanına kar kaldı. Ben dolandırıcak olsam açık adresime kadar bilgi vermem. Buyursun adrtesim telefonum kendisinde vardır istediği zaman ulaşabilir bana. Bende kalkıp bu adamın attığı çamuru temizlemek için tekrar işten izin alıp bankaya gidipte bişeyler araştıramam. Bu adam zaten forumdan dolandırıcılıktan banlanmış bi insan tekrar multi üyelikle geri gelmiş daha neyin davasındasınız siz? Aynı bi benzer olay geçtiğimiz günlerde ukash kategorisinde meydana geldi. Ödeme yapılmadıgı takdirde birilerine çamur atan bi şahıs vardı. Böyle yaygara koparmakla çamur atmakla para mı kopartılıyor milletten.

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
demek siz benden benim banka hesap bilgilerimi aldiniz, 1. ben parayi turkiye is bankasinda yolladim benim orda hesapbim yok, orda forum var onu doldurup senin hesap bilgilerini giriyorum ve senin hesapa yatiriyolar, 2. diyosun onlarca arama yapdik sen beni 1 defa aradin 2 3 defada ben aradim, 3. sana para geldikden sonra ne telefonu acdin ne msne geldin. benim yarin ilk isim bankaya gidip ordan kagit alacam sana parayi yolladigima dahil. madem numaran var bende seni yarin ariyacam telefonu ac.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
arkadaşlar konuya herhangi bir belge koyacakmısınız? size 2 gün müsade
kanıtlarıyla gelmeyenler forumdan uzaklaştırma cezası alacaktır.

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Ben suan bankadan geliyorum, bankada hesapim olmadigi icin bana kagit vermediler parayi yolladigima dahil, ilk yollladigim gun kagit verdiler aradan 1 ay gectti bakdim birsey olmadi kagiti attim, ama kagitin resmini yeni iceri diye bir arkadasa gostermisdim

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadas diyor ya benim hesap bilgilerimi almis, bankaya gidip parayi yolladigina dhil bir belge alsin unku onun hesapbi var,

Soner Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kalpsiz'e inanmalısınız. Bu işlerin içerisinde olan biri o. Diğer 3-5 üç kağıtçının gazına gelip adamı atmayın forumdan.

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Ha tmm simdi aklima geldi, ben bu kagitin resimlerini telefomda cekip yollamisdim simdi bakdim resimler daha duruyo yukluyecem bugun bakarsiniz,

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Ben suan bankadan geliyorum, bankada hesapim olmadigi icin bana kagit vermediler parayi yolladigima dahil, ilk yollladigim gun kagit verdiler aradan 1 ay gectti bakdim birsey olmadi kagiti attim, ama kagitin resmini yeni iceri diye bir arkadasa gostermisdim

Konuyu arkadaşlarım takip ediyor. Fakat bu mesajınız üzerine yazıyorum. Yeni iceri diye bahsettiğiniz kişi benmiyim? Hangi tarihte bana resmi yolladınız? Ben özel mesajlarımı asla silmem. Gönderdiğiniz tarihi ve gönderdiğiniz niki söyleyin kontrol edeyim. Aksi takdirde beni de zan altında bıraktığınızdan, sizi uzaklaştırmak durumunda kalacağım.

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Yeniceri evet sizsiniz kusura bakmayin biraz yanlis anlattim resmi size ozel mesajdan yollamadim bu konusa kalpsiz bir link paylasdi o linkda resimi yayinladim, resimleri yukluyecem aksam ozaman belki hatirlarsiniz,

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Son kez bu konuya yazıyorum. Önce şunu söyliyim bu şahıs bana ödeme yapmadı demiyorum ve demedimde. Ödeme yaptı ama kendisi yurtdışında olduğu için ödemesinin bize gelmesi yanlış hatırlamıyosam 3-4 günü bulmuştu. Ve ödemeyi bulunduğu yerden gönderip hemen siteyi almak istedi. Bende haklı olarak ödemenin bize ulaşmadan siteyi devredemiceğimizi söyledim kendisine. Sonrasında ise iş çığırından çıktı. Bir sürü sitem üstü kapalı hakaretler ve laf sokmalar. Bende kendisine ödemesinin gelir gelmez iade edileceğini ve siteyi onlara satmıcağımı bildirdim.

Foruma giriş çıkışlarımı kontrol edebilirsiniz. Her gün standart 19:00 sularından sonra online olurum. Ve her ayın 1 haftası malesef hiç bi şekilde internete giremem. Bu benim işim gereğidir. Ben tekrar internete geldiğimde tahminen oda 3-4 gün geçtikten sonradır arkadaştan telefon ile ödeme yapabiliceğimiz hesap bilgilerini istedik. Bize sms ile göndericeğimiz bilgileri iletti.
1-İsme havale olarak yurtdışına ödeme gerçekleştirdik
2-Arkadaşla tüm bu sorunlar yaşanırken onlarca kez sms ve arama gerçekleştirdik
3-Satışı geciktirdi...

Şimdi benim bu arkadaşa ödeme gönderdiğimiz makbuzun alınabilmesi için çalıştığım firmadan izin alıp bankaya gidip uğraşmam gerek.
Eğer admin bana özel mesaj ile ulaşırsa SSK sicil no ve TC no veriyim kendisine nerede çalıştığımızı sorgulasın görsün ve yerli/yersiz izin durumunda ne kadar ücret kesintisine tabii tutulucağımızıda görsün.
Kimse kusura bakmasın ama ben bu şahıs için uğraşmam daha fazla uğraşamamda. Eğer bunun sonucunda forumdan uzaklaştırılıcaksamda canınız sağ olsun. Ama bana kalkıpta dolandırıcı birisinin attığı iftira ile gelmeyin. Bu kişinin banlanan multi üyeliklerinide inceleyin.

http://forum.iyinet.com/sifir-ve-ikinci-el-urunler/188375-iphone-4s-64gb-satislari.html

Şimdilik herkes sağlıkca kalsın, son yorumum olduğunu yazmıştım en başında.

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Ekli dosyayı görüntüle 3383Ekli dosyayı görüntüle 3384Ekli dosyayı görüntüle 3385
yenicer evet sizi soyluyodum heralde yanlis aciklama yadim kusura bakmayin.
bu kagitda parayi yolladigimi gosteriyo arkadas muhur photoshopla yapdigimi soyluyodu onuda incelerseniz sevinirim, ben bu formu doldurup benim adima bu arkadasa parayi yatirdim, benim turkiye is bankasinda hesapim yokdur, arkadasdanda rica ediyorum parayi hangi hesapba yollamis ve yolladigina dahil bir sey gosterirse sevinirim

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
[MENTION=47724]Suatg[/MENTION] siz parayı arkadaşa yollamışsınız. Fakat yurt dışında olduğunuzdan , transfer gecikmiş. Bu arada arkadaş satıştan vazgeçmiş.
[MENTION=1348]Kalpsiz[/MENTION]_ sizde bu arkadaş parayı gönderdikten sonra, hesaba geçmediğinde satıştan vazgeçtiniz. Parayı aldığınızda, arkadaşın hesabına geri yatırdınız. Anladığım kadarıyla durum bundan ibaret. [MENTION=1348]Kalpsiz[/MENTION]_, siz hangi banka üzerinden havale yaptınız? Ne zaman yaptınız? Varsa dekontu ekleyin konuya, bu konuyu kaldıralım ve olay tatlıya bağlansın.

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Para bana gelmis olsadi ben bu konun ustunde bukadar durmazdim ve sizi mesgul etmezdim yurdisindan yolladigim icin 3 gun surdu yanilmiyosam,

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Iyi gunler, yeniceri arkadas orda yazmisdi son defa yaziyorum diye, bende sizin aciklama yapmanizi bekliyorum bir sonuca varildimi ?

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Konulay ilgili adminlerin aciklama yapmasini bekliyorum kimse birsey yazmiyor bir sonuca varildimi?

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
sitenizde dolandiricilar dolasiyo siz hala duruyosunuz adminler size sesleniyorum bana dediniz 2 gun icinde belge gibi birsey getirin getirmesniz banliyacam dediniz, belgeyi onunuze dokduk sizde tik yok nasil adminsiniz, egerki bu lafima beni uzalastiracaksaniz buyrun yapin.

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
arkadas Son kez bu konuya yazıyorum. diye yazdi ve cevapda vermiyor siz daha karsi tarafin cevap vermesini bekliyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5