Son kez bu konuya yazıyorum. Önce şunu söyliyim bu şahıs bana ödeme yapmadı demiyorum ve demedimde. Ödeme yaptı ama kendisi yurtdışında olduğu için ödemesinin bize gelmesi yanlış hatırlamıyosam 3-4 günü bulmuştu. Ve ödemeyi bulunduğu yerden gönderip hemen siteyi almak istedi. Bende haklı olarak ödemenin bize ulaşmadan siteyi devredemiceğimizi söyledim kendisine. Sonrasında ise iş çığırından çıktı. Bir sürü sitem üstü kapalı hakaretler ve laf sokmalar. Bende kendisine ödemesinin gelir gelmez iade edileceğini ve siteyi onlara satmıcağımı bildirdim.
Foruma giriş çıkışlarımı kontrol edebilirsiniz. Her gün standart 19:00 sularından sonra online olurum. Ve her ayın 1 haftası malesef hiç bi şekilde internete giremem. Bu benim işim gereğidir. Ben tekrar internete geldiğimde tahminen oda 3-4 gün geçtikten sonradır arkadaştan telefon ile ödeme yapabiliceğimiz hesap bilgilerini istedik. Bize sms ile göndericeğimiz bilgileri iletti.
1-İsme havale olarak yurtdışına ödeme gerçekleştirdik
2-Arkadaşla tüm bu sorunlar yaşanırken onlarca kez sms ve arama gerçekleştirdik
3-Satışı geciktirdi...
Şimdi benim bu arkadaşa ödeme gönderdiğimiz makbuzun alınabilmesi için çalıştığım firmadan izin alıp bankaya gidip uğraşmam gerek.
Eğer admin bana özel mesaj ile ulaşırsa SSK sicil no ve TC no veriyim kendisine nerede çalıştığımızı sorgulasın görsün ve yerli/yersiz izin durumunda ne kadar ücret kesintisine tabii tutulucağımızıda görsün.
Kimse kusura bakmasın ama ben bu şahıs için uğraşmam daha fazla uğraşamamda. Eğer bunun sonucunda forumdan uzaklaştırılıcaksamda canınız sağ olsun. Ama bana kalkıpta dolandırıcı birisinin attığı iftira ile gelmeyin. Bu kişinin banlanan multi üyeliklerinide inceleyin.
http://forum.iyinet.com/sifir-ve-ikinci-el-urunler/188375-iphone-4s-64gb-satislari.html
Şimdilik herkes sağlıkca kalsın, son yorumum olduğunu yazmıştım en başında.