profil linki pm atilacktir abone sayisi 990 arkadas sayisi 4.531 istek oneri sayisi 500 mobil onay yok ama hesap eski 6aylk kullanici adi alinmistir isim degisir durumlar 200-323 arasi fake olduğu belli değildir engeli yktr ödeme sadece PTT hesabima havale ùcret30 TL satis sali carsamba icindir alici bulnmazsa satis iptal olcktr acil paraya ihtiyacim var
Ekleme: hesabi 6aydan beri kullaniyorum gayet memn. acil paraya ihtiyacim oldugu icin satmak zorunda kaldim . ciddi alici degilsen yorum yapma konumun altina kendi sattigin hesabi anltan mesaj yazma eminim ki hayirli satislar dileynler olacaktir simdiden tskr ederim yorum kalabaligi ypanlari olumsuz itrade verecegim iyi forumlar herkese
Ekleme: hesabi 6aydan beri kullaniyorum gayet memn. acil paraya ihtiyacim oldugu icin satmak zorunda kaldim . ciddi alici degilsen yorum yapma konumun altina kendi sattigin hesabi anltan mesaj yazma eminim ki hayirli satislar dileynler olacaktir simdiden tskr ederim yorum kalabaligi ypanlari olumsuz itrade verecegim iyi forumlar herkese