İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

$ Para Para Para $

C

Chimera71

Misafir
Arkadaslar siteme çok kişi giriyor ve para kazanmak istiyorum...
Ne yapabilirim linkle fln oluyor mu bişeyler yada reklam falan nasıl alabilirim ...

V

vanhoijdonk

Misafir
çok kişi giriyorda ne kadar çok kişi giriyor ? 6000 7000 tekil almadıgın surece kimse reklam vermez.ayrıca çıkışlarında cok onemli.6000 7000 tekili olan site olur ama bannerlara gunde 10 20 cıkıs verir.buda önemli tabi.bence hitini yaz.belki reklam veren olur bakarsın :)

M

Merhaba

Misafir
Siteni yazarmisin merak ettim ve arkadaslarinda dedigi gibi hitini yazarsanda cesitli fikirler gelir.

V

vanhoijdonk

Misafir
google.com u kesinlikle dene.arkadaşlar iyi oldugunu ve iyi para ödediğini söylüyor.kalbimde.com randevum.com nakhit.com gibi siteleri cogu sayfalarda gorursun.kesinlikle üye olma.bizim arkadaşın 100 dolardan fazla parasını gondermemişler.forumu araştırırsan cogu kişininde oranın reklamlarını koymayın dedigini gorursun.bu arada merhaba hoşgeldin :)

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
diğer ikisini duydumda ödemediğini randevum.com hakkında bilgim yoktu hatta bir kaç önceye kadar bende yapıordum reklamlarını iyiki kaldırmışız :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.