windows : evladım saygılı ol biraz..rahatla..
Gladiator : Ofiste ses kartım yok ama akşam dinleyeceğim. tşk ler paylaştığın için
Yanlış kişiyle muhattap olmuşum.Kusura bakma.
windows : evladım saygılı ol biraz..rahatla..
Gladiator : Ofiste ses kartım yok ama akşam dinleyeceğim. tşk ler paylaştığın için
Ses sistemini döşedim 3 gündür bu türküyü dinliyorum, sözleri bir harika.. dediğin şekilde sokaklarda bas bas dinlemek isterdim..
Rica kesin bir dinle hocam..windows : evladım saygılı ol biraz..rahatla..
Bu türküdede aynı tepkiyi alırısn dikkat etvaktinde aynı noktada "yan ankara yan" ı ve "tayyip uyan" ıda çalmıştım çok keyifli oluyor. başbakanlıkta çalışanlar etrafta duranlar falan çok pis bakıyor ama bunun keyfi hiç bir yerde yok...
cevap veremediginiz zaman boyle davranmaniz sizi komik duruma du$uruyor
Bugünlerde herkesin ağzında sakız. "Cumhurbaşkanı herkesi kuacaklamalı, herkese eşit olmalı."
Madem sen Cumhurbaşkanısın orada cenaze namazına katılacaksın. İnanman inanmaman kimsenin umrunda değil. En azından benim değil. Papa bile kıyamda durdu saygısından.
Abdullah Gül'ü de göreceğiz 7 yıl sonra bakalım. Ak mı kara mı..
Hayırlı olur umarım.
Tepkisiz kala kala bu hale geldik dostum, ama tepkisiz gibi görünüp tepki ile ilgili icraatlar yapmaktan bahsediyorsan onda katılıyorum sana haklısın..
Bugünlerde herkesin ağzında sakız. "Cumhurbaşkanı herkesi kuacaklamalı, herkese eşit olmalı."
tr.st' Alıntı:cumhurbaşkanının görevleri arasında cenazelere katılmak yok. konuyu başka yönlere çekmeyin lütfen.
cevap verememe değil. Aksine cevap verip te gereksiz tartışmalar yaratılacağı için germeden kırmadan yazmaya çalışıyorum.
Sizleri ve forumu sevdiğim için teşekkür etmeniz gerekir
Zanza' Alıntı:Ahmed Necdet Sezer'de tam bu niteliklerde ya....
favorites nickli arkadaş seni tanımam, hakkında hiç bir bilgim yok.
kendini tanıtsana biraz hukuk bölümünümü bitirdin?
millet vekilimisin? muhtarmısın?
kısaca siyasette hangi yerlerde bulundun?
bu kadar çok konusuyorsun nerden geliyor bu laflar.
yoksa babasından amcasından duyduğu laflarla lak lak yapıyor dicem.
mikrofon sende.