AAA Logo 2011 (Hazır Logo Yapma Programı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye

AAA Logo programı profosyonel bir logo, banner, avatar ,v.s hazırlama programıdır. Bu tarz programlar içinde en başarılı olanıdır aynı zamanda. İçinde 100 den fazla hazır şekil, ve binlerce simgede cabası. Şuanda 2010 sürümüne yükseltilmiş durumdadır

Tam sürümdür...
Aaa Logo 100'den fazla hazır şablonun ve 2000'den fazla özelleştirilebilir logonun bulunduğu dakikalar içerisinde profesyonel logolar hazırlayacağınız vektör tabanlı bir logo hazırlama yazılımıdır. Renklerle ve efektlerle logoları özelleştirebileceğiniz gibi hazırladığınız bu logoları anında yazdırabilir veya internete aktarabilirsiniz. Ayrıca yüzlerce yazı tipi ve küçük logo resimleri bulunuyor. Oldukça kolay bir arayüz ve beraberinde gelen 100'den fazla hazır logoyla birlikte bu programı kullanan herhangi birinin iyi bir logo çıkarmaması içten bile değil.

0
Onaylı Üye
Üye
Aaa logo programı lisans gerektiren deneme sürümü dağıtılan bir programdır.Biraz w.arez e girmemiş mi konunuz?

0
Onaylı Üye
Üye
marez paylaşım yasak.
Konu rapor edildi.

0
Onaylı Üye
Üye
Zaten logo yapmak isteyen AAA Logo kullanmasın. Onun yerine The Logo Creator kullansın daha iyi.

0
Onaylı Üye
Üye
indirmeye üşeniyorum ama full demiş ordan bi toz kaptım :)

0
Onaylı Üye
Üye
photoshop daha mantıklı değilmi :)
Photoshop bilmeyen kullanıcılar ilk önce bu tip programlardan başlıyor. Aslında başlamamaları lazım tam bir tembellik abidesi. Photoshopla uğraşamam diyen olursa da The Logo Creator kullansın.

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
marez paylaşım yapılması sitemizde yasaklanmıştır. Eğerki demo sürümü paylaştıysanız bana bilgi verin. Aksi takdirde konunun kilidi açılmayacaktır. Paylaşımınız full ise, lisanslı olarak satılan programların paylaşımını sitemizde yapmayınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri