İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

abc.domain.com mu? domain.com/abc mi ? :)

desoLate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3desktop.net isimli domain üzerine ingilizce wallpaper sitesi kurdum.Google'da wallpaper aramalarında üst sıralara çıkmak niyetindeyim. Bunun içinde domainin bir kısmında wallpaper kelimesinin geçmesinin yararı olacağını düşünüyorum. Karar veremediğim nokta, wallpaper.3desktop.net mi yoksa 3desktop.net/wallpaper mı olması konusunda. Sizce hangisi google amca'nın hoşuna gider :)

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google domain ve sub domainleri ayrı ayrı değerlendiriyor sanırım. Onun için 3desktop.net/wallpaper diye kullanman daha doğru olacaktır.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
wallpapers.3desktop.net yaptığın zaman yeni bir site olarak düşüneceksin ve nasıl bir iki sayfalık siteler google dan hit almada yetersiz kalıyorsa bu da öyle olacaktır. eğer wallpapers.3desktop.net/nature/ , wallpapers.3desktop.net/love/ gibi kategorilendirme yapacak kadar içerik oluşturacaksan sub domain kullanmanı ve ana sayfadan linklemeni öneririm. ama sadece bi kaç sayfalık bir içerik oluşturacaksan da alt klasör kullanman en iyisi olacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5