İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Abd nin yeni kahramanı bir Türk Kızı

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Hafize kahraman oldu

Bir dükkanda kasiyerlik yapan Hafize Şahin, silahlı soyguncuya baltayla karşılık verince soyguncu kaçacak delik aradı

4321915.jpg

Brookhavenda aile dükkanında çalışan Hafize Şahin, akşam saat 08:00 civarında soygun girişimine uğradı. 30 yaşlarında maskeli ve silahlı bir hırsız dükkana girerek Hafizeden kasadaki paraları vermesini istedi. Hafize ise kasayı açmaya çalışır gibi yaparak tezgahın altındaki baltayı çıkarttı ve hırsıza karşılık verdi.

Neye uğradığını şaşıran hırsız önce baltadan korunmak için geri çekildi ve tekrar silahını doğrulttu. Ancak korkusuz Hafizenin ısrarlı savunmasından baş edemeyeceğini anlayınca dükkanı terk ederek kayıplara karıştı. Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarından görüntülendi.

Amerikan medyasının manşetlerine çıkan olayda 45 kiloluk zayıf ama korkusuz Hafizeyi silahlı soyguncu delirtti, bir metre baltayla silahlı soyguncuyu kapı dışarı attı yorumlarına yer verdi.

Olay anını anlatan 27 yaşındaki Hafize Şahin şöyle konuştu:
Çok korkmuştum. Her yerim titriyordu. Benden hemen kasadaki paraların hepsini vermemi istiyordu.
İlk defa soygun girişimi ile karşı karşıyaydım. Önce anahtarı bulamadım. Anahtarı ararken silahın gerçek olmadığını düşündüm. Ve kendime, "Bu adama kasadaki paraları vermeyeceğim" dedim.

Dükkanın içinde kimse yoktu. Tezgahın yanındaki baltayı elime aldım ve ona vurmaya çalıştım. Bana nişan aldı ama ateş etmedi. Baltayı sallarken bir yandan da bağırdım çağırdım ve sonunda dükkandan çıkarak kaçtı.
Amacım da zaten onu kaçırtmaktı...

kaynak : gazetelerin hepsi :)

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/7553895.asp?gid=200&sz=44951

yakoSin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet haberlerde izledim akşam :)

Helal olsun kıza adamın elindeki silahı takmadı , salladı baltayı :D Zor kaçtı adam

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Karadenizli gibi geldi bana.
Elin amerikalısı ne bilsin karşısına Türk çıkacağını. :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Akıllı biri yapmaz onu silahlı bi adama baltayla saldırıyosun şeker satmıyosunki... Bence türkleri kötülüyo böyle haberler , mesela türkleri hiç tanımayan bi çocuk böyle bi haber görse bütün türklerin manyak olduğunu sanabilir:D

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haberlerde izlemiştim. Baltayı öyle bir sallıyorki sanki karşısında kan davalısı var :D ben bile korktum izlerken. :p

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
o herkes için geçerli değil, Fakat yardım istemesini bilmiyor çoğu insanımız ;)

Insanlar yaşayarak tecrube edinirler, birsey yasanir ve sen ona tepki verirsin. Verdigin tepkinin sonuclarina gore ayni durum soz konusu oldugunda farkli bir davranis sergileyebilirsin.

Sonuc olarak yardima muhtac olmayanin yardim istemeyi bilmemeside çok normaldir.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Akıllı biri yapmaz onu silahlı bi adama baltayla saldırıyosun şeker satmıyosunki... Bence türkleri kötülüyo böyle haberler , mesela türkleri hiç tanımayan bi çocuk böyle bi haber görse bütün türklerin manyak olduğunu sanabilir:D

Örnekteki gibi türk insanı aynı zamanda paranoyaktır :D

pCoX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Helal olsun. Ne diyelim. Korku insana herşeyi yaptırabiliyor...

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Insanlar yaşayarak tecrube edinirler, birsey yasanir ve sen ona tepki verirsin. Verdigin tepkinin sonuclarina gore ayni durum soz konusu oldugunda farkli bir davranis sergileyebilirsin.

Sonuc olarak yardima muhtac olmayanin yardim istemeyi bilmemeside çok normaldir.

yardıma ihtiyaç duymayan biri zaten yardım istemez ama yardım isteyipte istemeyi bilmemek çok farklı bir durumdur : neyse konu şaşmasın herkesin kendi görüşü vardır saygı duymak gerekir :p

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Akıllılık veya cesaret işi değil cahillikten kaynaklanıyor. Elinde silah olan birine baltayla saldırmak.... Gerçi cehalet mutluluktur yaw. :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.