İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Access den veri okuma

A

Anonymous

Misafir
kısaca yapmak istediğimi şöyle anlatıyım access de oluşturduğum bir veri tabanından herhangi bir veriyi alıp visual basic de yazdırmak istiyorum böyle birşey yapılabiliyorsa eğer yardımcı olursanız sevinirim iyi günler!

A

Anonymous

Misafir
slm
tabiki yapılabilir sen tam olarak ne yapmak istiyorsun bir yaz ona göre bir çaresine bakarız.

A

Anonymous

Misafir
Peki o zaman sevin. :) Eğer VB ile MDB ye bağlantı kurmayı biliyorsan sadece Data Reportun nasıl oluşturulacağını öğrenmen yeterli olacaktır. Bi sorun olursa beklerim. Kolay gelsin.

[email protected]

A

Anonymous

Misafir
tam olarak yapmak istediğimi bende bilmiyorum ::) ama şimdilik yapmak istediğim mesala bir veri tabanı oluşturdum ve içinde 30 tane kayıt var ben bu kayıtları sıralı olarak görmek yerine içinden herhangi bir kaydı ekrana yazdırmak istiyorum anlatabildimmi acaba¿ data nesnesi koyarak veri tabanına bağlanıyorum fakat benim istediğim o değil sadece herhangi bir kaydı yazmak istiyorum yardımcı olmak istediğiniz için teşekkürler görüşmek üzere

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.