![]() |
![]() |
Arkadaşlar harddiskin üzerindeki o küçük bir delik var push to cleaner mi ne yazıyor merak yüzünden ona iğne dürttüm
İçerisindeki verilerin çoook acele kurtarılması lazım parası neyse sorun değil geleyim hangi ildeyseniz yapın kaç günde olursa olsun getireyim yeterki kurtarılsın içerisindekiler aşırı önemli
varmı veri kurtarma işi yapan tanıdığınız eşiniz dostunuz
Ah ne bileyim vallahi merak derler ya aynen öyle oldu. 2 gündür cihazlarla aram kötü dünde grafik tablet biraz susamış kola ikram eettim oda öylesine gittiKardeşim ne yaptın sen ya.Önemli bilgiler var diyon bide pushladım diyon.
Valla programları falan varda bunu yapabilen sağlam biri gerek. Hiç kendin uğraşma.
Program önerirdim ama programla yapmaya kalksan önce hddye format atman lazım hepten eski dosya dizilişi değiştirirsin buda veriyi programla kurtarmayı zora sokar. En iyisi veri kurtarma merkezlerine uğramak.
Bu arada yeri gelmişken program önerisi yapayım herkese. R studio mükemmel bu kurtarma konusunda. Yanlışlıkla 3gb veriyi sildim o alana hiç dokunmadan programı yükleyip zart diye geri aldım. Diğer programlarlada alınıyor ama çoğu zaman bozuluyor veri.
Program önerirdim ama programla yapmaya kalksan önce hddye format atman lazım hepten eski dosya dizilişi değiştirirsin buda veriyi programla kurtarmayı zora sokar. En iyisi veri kurtarma merkezlerine uğramak.
Bu arada yeri gelmişken program önerisi yapayım herkese. R studio mükemmel bu kurtarma konusunda. Yanlışlıkla 3gb veriyi sildim o alana hiç dokunmadan programı yükleyip zart diye geri aldım. Diğer programlarlada alınıyor ama çoğu zaman bozuluyor veri.