İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

acemi birine yardim edin

paulyaren

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar,romanya dan selam.arkadaslar augustos ayna sinavim var, romence-turkce tercumanlar icin.ben turkce turkyie de ogrendim,11 yil kaldim,fakat simdi hukuk dalinda sinav verecam icin,hulkukta kullanilan terimler le alismak zorundaym.boile ifadeler var ki her ne kadar aradiysam bulamyorum.yani =
T. C. Hudutları dahilinde vaki ve kain olup bilumum murislerimden irsen ve teselsülen diğer vereseler meyanında =bunun karsiligi bulamadim.lutfen bu islilerinden anlayan varsa, ne olursunuz yardim edin.ya da nerde bulabilirim bir adres verirseniz cok sevinirim.

gok-te

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Çok yanlış yere üye olmuşsun :) Bu soruya cevap veren olabilir ama başka forumlarda daha ayrıntılı destek bulabilirsiniz.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Burada böyle birine yardım edecek insanı biraz zor bulursunuz:)

Misafir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hukuk terimlerini iyi derecede Türkçe konuşan bir Türk dahi açıklayamaz. Hukuki.net yardımcı olabilir.

fatih atasoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben o yazdığının çoğunu anladım ama sen her zaman beni bulamayabilirsin:) daha sağlam bir kaynak bulmalısın...buarada hoşgldn

hrunymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
T. C. Hudutları dahilinde vaki ve kain olup bilumum murislerimden irsen ve teselsülen diğer vereseler meyanında =bunun karsiligi bulamadim.lutfen bu islilerinden anlayan varsa, ne olursunuz yardim edin.ya da nerde bulabilirim bir adres verirseniz cok sevinirim.

Canını sıkma, bu tarz şeylerin karşılığını hiç bir normal Türk vatandaşı bulamıyor :) O yüzden de kanunlar hakkında bilgi sahibi olamıyoruz.

Hukuk forumlarına üye olursan, en azından bireysel olarak yardımcı olamasalar da seni daha doğru yönlenirirler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.