İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Açıklaması varmı bunun ?

K

KoS

Misafir
Arkadaşlar sevdik.net benimdi sattım ama host hala bende oldugu icin ftpler bende bugun baktım sitenin altında bir link eklenmiş ustelik host sifresi tek bende var makina şifresi zaten kimseyle paylaşmadım

şu yazıyor linkte

Website Owners:Start making real money on a pay per click basis.10 cents!

uptadet.com a link gidiyor bir anlam veremedim şimdi siliyorum linki bilgisi olan varmı bu nasıl olmuş olabilir

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sattıysan alan adam ftp şifresini almadımı anlamadım.. belki sarhoş bi anında verdin şifreyi olamazmı şifre almadan nasıl adam para verdi sana

K

KoS

Misafir
slm

olay su arkadaslar

yeni sahibi sadece domaini aldi dnsler benim makinada hala ve host sifresi sadece bende var o linki benim bir dostum arkadasim filan koymasinin imkani yok

suphem su ki ya biri sitenin acigni bularak lamerlik pesinde yada uye oldum toplistlerden supheleniyorum ama toplistten de o kod oraya koyulmaz her neyse cikardim ama o linki ekleyen lamer bozuntusu yazimi okyorsa bilgisi olsun a dan z ye saydim

Z

zeynelkoc

Misafir
KoS dün biri benim msn ime geldi ve sitenin kendisinin olduğunu ve nasıl para kazanabileceğini söyledi
bende updated a üye olmasını söyledim sanırım ondan sonra linki ekledi sayfaya

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5