Acil 500-700 dolar paypal bozdurmam lazım..
Paypalda biriken paramı en kısa sürede TLye çevirmem lazım..
Bozabişlecek aşağıdaki sorulara verdikelri cevaplarla iletişim kursunlar lütfen..
1- Komisyon oranı nedir? Yani size 500 dolar yolladığım zaman siz hesabıma kaç dolar karşılığı geçebileceksiniz? mesela 500 dolara 450 dolar gibi..
2- Parayı ben size yolladıktan ne kadar sonra ytl karşılığını hesabıma geçebileceksiniz? 2-3 gün diyenler olmaz ne yazık ki
Eğer msnden karşılıklı konuşup ben yollar yollamaz hesabıma YTL geçebilecek varsa süper olur.
3- Haşka şartlar filan varsa belirtin. Hangi bankalarla havale işi olur belirtin filan.
4- Referans istiyorum tabiki bi de
Biliyorum çok şey istedim ama malıum para işi olunca işler sıkılaşıyor..
Yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum..
Görüşmek üzere..
Paypalda biriken paramı en kısa sürede TLye çevirmem lazım..
Bozabişlecek aşağıdaki sorulara verdikelri cevaplarla iletişim kursunlar lütfen..
1- Komisyon oranı nedir? Yani size 500 dolar yolladığım zaman siz hesabıma kaç dolar karşılığı geçebileceksiniz? mesela 500 dolara 450 dolar gibi..
2- Parayı ben size yolladıktan ne kadar sonra ytl karşılığını hesabıma geçebileceksiniz? 2-3 gün diyenler olmaz ne yazık ki
Eğer msnden karşılıklı konuşup ben yollar yollamaz hesabıma YTL geçebilecek varsa süper olur.
3- Haşka şartlar filan varsa belirtin. Hangi bankalarla havale işi olur belirtin filan.
4- Referans istiyorum tabiki bi de
Biliyorum çok şey istedim ama malıum para işi olunca işler sıkılaşıyor..
Yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum..
Görüşmek üzere..