İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil 500-700 dolar paypal bozdurmam lazım..

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Acil 500-700 dolar paypal bozdurmam lazım..

Paypalda biriken paramı en kısa sürede TLye çevirmem lazım..

Bozabişlecek aşağıdaki sorulara verdikelri cevaplarla iletişim kursunlar lütfen..

1- Komisyon oranı nedir? Yani size 500 dolar yolladığım zaman siz hesabıma kaç dolar karşılığı geçebileceksiniz? mesela 500 dolara 450 dolar gibi..

2- Parayı ben size yolladıktan ne kadar sonra ytl karşılığını hesabıma geçebileceksiniz? 2-3 gün diyenler olmaz ne yazık ki
Eğer msnden karşılıklı konuşup ben yollar yollamaz hesabıma YTL geçebilecek varsa süper olur.

3- Haşka şartlar filan varsa belirtin. Hangi bankalarla havale işi olur belirtin filan.

4- Referans istiyorum tabiki bi de :)

Biliyorum çok şey istedim ama malıum para işi olunca işler sıkılaşıyor..

Yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum..

Görüşmek üzere..

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paypal Bozma

Yüzde 12 karşılığında paypal bozarım.

Elimdeki nakit durumuna göre, 100-200-300 dolar bozabilirim.
Para hesabınıza aynı gün yada 1 gün sonra geçer.

Paypal bozdururken güven :
biliyorsunuz, bugünlerde paypal bozduran arasında,sahtekarlık yapan kişiler var.Göndereceğiniz Paypalun kaynağı doğru değilse, bana gönderdiğiniz paypal,geri alınabiliyor ve paypal hesabım negative balance oluyor.

Bu durumu çözmek ve her 2 tarafı korumak amacı ile paypal bozdurmadan önce, bozdurma şartlarını ,komisyon oranını içeren ve 2 tarafın imzaladığı bir sözleşme Hazırlıyoruz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5