İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil Acil Acil Yardım !

M

malatyasporlu

Misafir
Bandwidth quota has been exceeded. The web site would work again after 12 hours. Members are given an initial bandwidth quota of 1000 MB monthly.

We offer our members unlimited bandwidth. Unlimited bandwidth is granted to sites that are not used primarily for storage, image-only sites, and hotlinking. To request unlimited bandwidth please contact technical support with your web site URL. Unlimited bandwidth is given under the complete discretion of technical support.

arkadaşlar bu yazıyı Türkçe'ye çevirirmisiniz Çok acil.. sağolun..

M

malatyasporlu

Misafir
12 hours falan ne oluyor... ?

-- birde arkadaş sen bilirsin bana bi ücretsiz host sitesi geçici olarak... reklamsız olsa iyi olur dosyaları taşıyacam..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ozel mesaj gonderiyorum sana sifre vs ile ilgili olarak ama ozel mesaj kutunda full dolu :)
Simdi benim cıkmam lazım. Sen bilgisayarına al dosyalarını. Aksama atarsın artık..

M

malatyasporlu

Misafir
tamam arkadaş ama benim msnm yok.. :( özel msj kutumu boşaltıyorum...

G

guajira

Misafir
malatyasporlu' Alıntı:
Bandwidth quota has been exceeded. The web site would work again after 12 hours. Members are given an initial bandwidth quota of 1000 MB monthly.

We offer our members unlimited bandwidth. Unlimited bandwidth is granted to sites that are not used primarily for storage, image-only sites, and hotlinking. To request unlimited bandwidth please contact technical support with your web site URL. Unlimited bandwidth is given under the complete discretion of technical support.

arkadaşlar bu yazıyı Türkçe'ye çevirirmisiniz Çok acil.. sağolun..

""Bandwidth kapasiteniz aşılmıştır. siteniz 12 saat sonra tekrar faaliyete geçecektir. üyelerimize aylık 1000MB ekstra bandwidth verilmektedir.

üyelerimize sınırsız bandwidth veriyoruz. sınırsız bandwidth resim tabanlı (bol fotodan bahsediyor) ve depolama amaçlı kullanılmayan sitelere verilmektedir (hotling'in anlamından emin değilim). sınırsızbandwidth istemek için web sitenizin url'siyle teknik desteğe başvurun diyor. sınırsız bandwidth teknik destek içerisinde isteğe bağlı olarak verilmekteymiş.""

bu kadar. ne yaptın da doldurdun kapasiteyi yaw?

G

guajira

Misafir
eyvallah ne demek ne zaman ihtiyacın olursa. her ne kadar benim domaini almasan da:)

M

malatyasporlu

Misafir
:) domaini alsam ortada host yok herifler bw meselesine kesmişler ::: benim yaptığım o dandik medya siteside o hosstaydı birde zaten google reklamları göstermiyor bugün nedense :(

G

guajira

Misafir
malatyasporlu' Alıntı:
:) domaini alsam ortada host yok herifler bw meselesine kesmişler ::: benim yaptığım o dandik medya siteside o hosstaydı birde zaten google reklamları göstermiyor bugün nedense :(

hostta veririz kardeş 25MB alan 250MB BW
kaç verirsin?

M

malatyasporlu

Misafir
sağol 250 MB beni kesmez 1000MB bw olduğu halde host bugün kapandı 12 saatliğine zaten medya sitemde tık mık almıyor sanırım sifresiz.coma koymam lazım

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
malatyasporlu :
Ozel mesaj gonderdim sana host bilgileriyle ilgili. Soracak birseyin olursa o konu hakkında buraya veya bana Pm olarak yazabilirsin.. Sanırım actıgım hesapta 50 Mb alan var. Band'da sanırım 2000 Mb dir. Olmazsa yukseltiriz. Canın saolsun senin..
Adsensedaşım benim :) Kısmen yani. Beni halen kabul etmedi. Senide ettide birsey olmadı :)

M

malatyasporlu

Misafir
:) çok sağol 12 sa sontra açılacakmış dosyaları hiç taşımadım (aslında biraz erindim) çok çok çok sağol ayıp ettin sana adsense hesabımı vereyim ben updatedle idare ederim... sen iste yeterki...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
malatyasporlu' Alıntı:
:) çok sağol 12 sa sontra açılacakmış dosyaları hiç taşımadım (aslında biraz erindim) çok çok çok sağol ayıp ettin sana adsense hesabımı vereyim ben updatedle idare ederim... sen iste yeterki...
Tesekkurler dusuncen icin..
Ama gerek duymuyorum. Gerekirse ingilizce sallama bi site yapıp birde öyle deneyecegim :) Gerci henuz Olumsuz yanıt gelmedi ama.. Olsun bende arkadas cok. Hepsinin adına bir kere basvuru yapsam tamamdır :)

M

malatyasporlu

Misafir
:) seni kesin alırlar bence ama sedodan ii kazanıyorsun bence google kabul etse bile mail yolla sisteminizi değiştirirseniz yayınlarım text bana göre değil de :)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
ehaueha.
Zaten bir konuda yemin ettim. Eğer google beni kabul ederse ettiğim yemin'i tutacagım.
Ne yemin ettin diye sormayın söylemem :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.