İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

acil kupon aranıyor...

D

duyurbeni.com

Misafir
15-20 tane acil kupona ihtiyacım var. Ama eft yapamıcam şifreyi unuttum pin şifremi...İsterseniz daha sonra eft yapmak üzere ya da toplumail.com daki tüm maillisti yaklasık 620 mb(300ytl) cd olarak size veririm...10 adet program da benden.(full sürüm).

D

duyurbeni.com

Misafir
evet herşey dahil... 620 mb maillist + toplu mail göndermen için gerekli 10 adet full program.(full sürüm).Bu işi 1 senedir yapıyorum adım üstümde duyurbeni.:) msn profilimde.

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
arkadaşa 0.75 YTL den 20 kupon veren varsa kupon gönderenin hesabına hemen havale yapabilirim...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
duyurbeni.com' Alıntı:
evet herşey dahil... 620 mb maillist + toplu mail göndermen için gerekli 10 adet full program.(full sürüm).Bu işi 1 senedir yapıyorum adım üstümde duyurbeni.:) msn profilimde.
Bu yapılan işlem spam olmuyor mu ?

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Diğer Başlığı Takip etmiyormusunuz sanırım. Kupon süresi bitti diye bir tartışma içindeyiz :)

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
duyurbeni.com' Alıntı:
demim arkdaşım 10 tane girdi 1 dk olmadı daha:)
Sans diyebilirsin
Kupon Olayini Google 5 gun onceden bitirdi (ama yanlis hatirlamiyorsam mayis ayindaki kuponlardada 30 degil 25 inde bitirmisti)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.