İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil Oyun Server ı

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayın webmasterlar

Su an koaka.com un oyun serverını kullanıyorum sitemde ama kendi serverı kurmak istiyorum online oyun (okey,tavla...) server ı böle paket veren bi site yada satan bi site veriyormusunuz.

www.cahve.com

ilginiz için şimdiden cok tesekkurler.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
satan yer yok ama böyle oyun sitelerinin adminlerine ulaşırsan sana seve seve satarlar oyunları. ne de olsa tek bir oyun 1000-12000 usd arasında değişmekte. yazdırmaya kalkarsanda yine aynı fiyat aralığı söz konusu olacak.

S

Senbul

Misafir
Okey tavla batak king gibi paket halınde almaya kalksan 15.000- 20.000 $ bulabilir.
www.gamegarden.net bu tip satıs yapıyordu bilgi isteyebilirisn.

Bu tip oyunlar baya masraf ister.Barındırmak için sana ait sunucu ister.Tavsiyem koaka ile devam et.

W

W3BMASTER

Misafir
cahveci bende kendi sunucunu açman daha iyi.Hep sen kontrol edersin hem yarın birgün vegas ve diğer siteler reklam verirler.Ve oyunu yazdırdığın parayı 1yılda filan çıkarırsın

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
w3master

Sayın w3master vegaslardan para kazanıyorum cünkü oyun içinde koaka reklam bölümlerini bana veriyor ama benim istediğim ücretli bi site yapmak gold ve silver olarak ilginize ve alakanıza tesekkurler.

S

Senbul

Misafir
cahveci' Alıntı:
Sayın w3master vegaslardan para kazanıyorum cünkü oyun içinde koaka reklam bölümlerini bana veriyor ama benim istediğim ücretli bi site yapmak gold ve silver olarak ilginize ve alakanıza tesekkurler.

Yanlıs anlamanı istemem ama sadece bir eleştiri.Tavsiyem once paralı bir hostinge gecmendir.Sen bir anda koakanın etkisine kapılmıssın.
Senın gibi cok arkadas tanıdım butip projeler uretmek isteyen ama hiçbirisi yapamadı bunu.Çünkü gercekten yuksek bir mailiyeti var.Yapamadıkları nerden biliyorsun dersen.Bak işte sonuc ortada kim varki koaka gamegarden ekolay mynet superonlıne..........

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
deneme

Sayın webmaster:

Benim asıl işim ticaret sadece bilgilerimi kullanarak siteyi bedavaya getirdim para vermek istemedim sende haklısın ama su an bana fazla para getirmeyen bi siteye para bağlamak istemedim ama bu işi ticarete dökeceksem o zaman gerekli para yatırılır.

bu arada diğer projem türkcelden hat almak 99 00 gibi mesaj hattı ve isteyen butun webmasterları toplayıp mesaj hakkı vermek yani sitenizden vereceğiniz bi kotla direk hesabınıza yatacak bu para 10.000 dolar gibi bi maliyeti var bununda ama önce birlik olmak böyle bişi olunca sitende dosya indirmek isteyen mesaj atacak şifresi gelecek kredi kartıyla baska bişiyle urasmıcaksın neyse bunu sonra forum konusu yaparız

İlgin için tesekkurler

S

Senbul

Misafir
cahveci' Alıntı:
Sayın webmaster:

Benim asıl işim ticaret sadece bilgilerimi kullanarak siteyi bedavaya getirdim para vermek istemedim sende haklısın ama su an bana fazla para getirmeyen bi siteye para bağlamak istemedim ama bu işi ticarete dökeceksem o zaman gerekli para yatırılır.

bu arada diğer projem türkcelden hat almak 99 00 gibi mesaj hattı ve isteyen butun webmasterları toplayıp mesaj hakkı vermek yani sitenizden vereceğiniz bi kotla direk hesabınıza yatacak bu para 10.000 dolar gibi bi maliyeti var bununda ama önce birlik olmak böyle bişi olunca sitende dosya indirmek isteyen mesaj atacak şifresi gelecek kredi kartıyla baska bişiyle urasmıcaksın neyse bunu sonra forum konusu yaparız

İlgin için tesekkurler

Bu projende sana basarılar.Guzel dusunce tebrikler....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.