İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil php ustası aranıyor

E

elitlistcom

Misafir
250 YTL ye bir scripte ek yapacak php ustası

Merhaba arkadaşlar. Daha önce birisine bir sicript yaptırmıştım ancak arkadaş işlerinden dolayı scriptte istedigim seyleri yapamiyor. php de usta olan ve istedigim ozellikleri ekleyebilecek bir arkadaşa ihtiyacim var. Ücrette anlaşırız.
msn: [email protected]

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bu tur is yaptiran arkadaslar, buraya isi yapan kisi hakkinda referans ve yapilan isten memnun olup olmadiklari konusunda mesaj birakirlar ise cok iyi olur.
Bu sayede kodlama ihtiyaci olanlar bu referanslari kullanabilirler.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
php ustası - yokturdur..
asp ustası - sitemedyadır..

ikisine de benim gibi herkes kefildir zaten..

E

elitlistcom

Misafir
yoktur u nasil bulabilirim

arkadaşım php ustasi yoktur demişsin ona nasil ulasabilirim msn si felan varmi

E

elitlistcom

Misafir
hala kimse yok

Herkes para kazanmak için çabalıyor ama ben bir kişiyi bulamadım. Bir kişiyle görüştüm onunda işi varmış. Nerde bu php ustaları

E

elitlistcom

Misafir
teşekkürler

arkadaşlar lostcoder nickli arkdaşla anlaştık herkese teşekkür ederim. Proje bittiginde goruslerimi paylasacagim...

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
hayırlı olsun.. evet bazıları bazen nedense para kazanmak istemiyor.. para çok galiba..
birisi başka bir proje için 100 bin dolar istedi olacak işmi !! sonra adsenseden ayda 10 dolar nasıl kazanırım diye düşünülüyor..

E

elitlistcom

Misafir
250 YTL ye bir scripte ek yapacak php ustası

Merhaba Arkadaşlar.Diğer arkadaşın bazı sorunları nedeniyle projemizi başka bir arkadaşa yaptırmak istiyorum. Acil php ustasi ariyorum. Elimde bir script var ona 250 YTL'ye çok az eklemeler yapacak arkadaşlar arıyorum. Proje son teslim tarihi Lütfen zamanı olmayanlar 14 Ağustos pazar gece saat 02:00'a kadardir.
msn: [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5