İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil yardım

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sitene şarkı sözü ekle diye js kodu yaptık bunu ekleyenlerde oluyor sitelerine, benimde reklam diye verdiğim siteler var, bu yaygınlaşınca db yi kasmaya başladı ve siteler açılmıyor hale geldi,

Kod :

<script type="text/javascript" src="http://www.webtiye.com/mp3/mp3list.asp?listname=mehmet&dbsort=tarih&listcount=15&textlen=27&border=1px dashed black&width=250&height=250&padding=10&bgcolor=336699&ncolor=ffffff&hcolor=0000ff&fontsize=10&font=arial"></script>

Şimdi bu kodu bir kaç arkadaş dedi, static yapmalısın db yi kasmasın diye, yapabilen varmı ben işin içinden çıkamadım. iframe değil ama.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
fazla olan değişkenleri azaltmak mümkün ama static yaparsan (değişkenleri toptan kaldırırsan) renk,sıralama gibi opsiyonları kaybetmiş olursun. herkeste aynı şekilde bir liste görünür. öyle olsun istersen ilgili asp dosyasını buraya eklersen düzenlenebilir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.