İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil

dance4life

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar
Dün natro tabanlı bir sunucu aldım,ne hayallerle ne ümitlerle:) çok iyi planlarım vardı ancak bugün gelen bir telefon beni hayal kırıklığına uğrattı.Turizm işiyle uğraştığım için çok güzel bir iş teklifi aldım (sunucuyu kaybetmenin yanında,iş teklifi almamın mutluluğu ayrı tabi)ve kabul ettim.Turizm sektöründe vakit bulamadığımız için serverla uğraşacak zaman kalmıyor.Bu yüzden dün aldığım normal fiyatı 84 YTL olan bu sunucuyu,70 YTL'ye isteyen arkadaşa verebilirim.Kontrol paneli herşeyi dahil.İçerisinde entrenix yüklüdür.Serverın boşa açık kalmasını istemiyorum.Bu yüzden 70 YTL'ye satıyorum.Yarın gece yada en geç Cuma günü uzun bir süre internette olamayacağım.Bu yüzden serverı almak isteyen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler.Sunucu özelliklerini http://www.natro.com/DedicatedServers/New_Dedicated_Servers_details.asp?ID=2 bu linkten görebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.