İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

açtığım konu neden silindi ?

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
konuyu bende gormustum yoksa dolandırıcıları koruyanlar mı var burada ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Konu iyinet tarafından silinmiştir. Kimse kimseyi kollamak gibi bir şey olucagını sanmıyorum admin bir gerekcesi mutlaka vardır.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Konu içeriğini okuyamadım. Ama isim ve soyisim verildiğinden dolayı silindi sanırım..

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Konu içeriğini okuyamadım. Ama isim ve soyisim verildiğinden dolayı silindi sanırım..

ama böyle saçmalık olmaması lazım hadi diyelim öyle birşey isimi silsin yada benim yaptığım gibi bazı yerlere noktalama koysun yada ne biliyim abi neden siliyor ki..

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
isimler yada kimlik bilgilerinin silinmesi normaldir ama konunun silinmesini bende onaylamıyorum

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
ya kimlik bilgisi falanda yok birtek isim vardı mesut yıldız bumudur yani konunun silinmesi ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşım lütfen iyinet pm ile ulaş ve nedeni öğren konuyu silen o oldugu için hangi sebebten sildi veya su şekil diye yorum yapmak yanlış olur.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
%80 kişisel bilgileri yazdığınız için konuyu sildim diyecektir, kendisi geçen zamanlarda 10$ falan dolandırıldığında ortalığı ayağa kaldırmıştı(yanlış hatırladığımı sanmıyorum)

Yellowmoon un konusunun silineceğini bildiğim için o başlığa hiçbirşey yazmadım, iyinet in birçok kere tekrarladığı bir davranış.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.