İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"Acunsozluk" Sitesi 1 Milyon Tl'ye Satılık

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
acunsozluk-150x150.jpg

İnternet girişimcileri Acun Ilıcalı adına, acunsozluk.com adlı siteyi kurdu. Site sahipleri, ünlü yapımcıya siteyi 1 milyon TL’ye satmak istiyor
HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ
Sayıları hızla artan internet sözlüklerine, ‘www.acunsozluk.com’ adında yeni bir site daha eklendi. Televizyonun popüler ismi Acun Ilıcalı adına, internet girişimcileri tarafından açılan acunsozluk.com, kısa zamanda oldukça popüler oldu ve 429 yazar, 9691 başlık ve 299 bin 438 başlık gösterimine ulaştı. İnternetin yeni sözlük sitesi yeterli popülerliğe ulaşınca, siteyi kuranlar Acun Ilıcalı ile görüştüler. Site sahipleri Acun Ilıcalı’ya, “Siteyi 1 milyon TL’den sana devredelim” önerisinde bulundular. Ilıcalı siteyi beğendi ancak, “Ünlülerin çoğu benim dostum, arkadaşım. Onlar hakkında yazılan olumsuz yazılar benim onlarla aramı bozar” diyerek bir çözüm yolu bulmak için düşünme süresi istedi. İlerleyen günlerde taraflar tekrar bir araya gelip konuyu karara bağlayacaklar.
HABERTURK-MAGAZİN

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.