İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adam kandırmak bu kadar kolay mı gerçekten???

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bildiğiniz gibi müyap sayesinde internetteki beleş mp3 sitelerinin %99u kapatıldı.Normalde müzikleri limewireden indiririm ama disko partizaniyi indirirken şarkıcı adını hatırlayamadım limewireye çift tıkladım o açılırken googleda şarkıyı aratıyımda şarkıcı adını bulayım limewirede şarkıcı adınıda yazıp bulurum şarkıyı dedim.Neyse şarkı adını googlea yazdım tabikide yüzlerce o şarkının indirme linki olduğunu iddia eden link çıktı bende en baştakilerden birine girdim baktım şarkıyı indir falan diyor tıkladım baktım flycell affiliate linki çıktı ve cep numaramı girmemi istiyor.

Merak ettiğim şey şu:Hala bunları yiyinler varmı ki butip siteler mp3 aramalarında fink atıyor.İnsanları kandırmak gerçektende bu kadar basitmi?

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Malesef evet.
Zira Türkiye hala hemen her konuda olduğu gibi; bu konuda da "gelişmekte olan ülkeler" arasında. Pazarın önemli bir kısmını internete ilk kez giren kişiler oluşturuyor. Bunların da internetle ilgili deneyimi ne yazık ki çok az. Deneme-yanılma yoluyla öğrenmek zorundalar. Bu tip reklamlar da işte bu kitleyi hedef alıyor. Etik olup olmadığı tartışılır ama şu bir gerçek; kazandırıyor ki adamlar bu kadar çok yatırım yapıyorlar bu tür reklamlara.

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kolay değil ama onları ilk olarak yükseklere çıkartanlar bizlerdik bu kadar adam toplansa nette yapamayacağı iş yoktur. bizler kötü olanı yaptık..

Gizlen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
son zamanlarda temiz mp3 sitesi cok az
mp3 sitelerinin cogu flycell reklamları ıle doldu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.