İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adamlar ne güzel caliyor

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"büyük gazete arşivi" yazısını bari değiştirir insan...

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle siteleri gördükçe inanın üzülüyorum.Bu kadar ezik olabilri mi insan ya bu işler bu kadar kolaylaştı mı?

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gazeteler.tc © 2005 Bütün hakları saklıdır | E-Mail: [email protected]
gazeteler.tc en iyi 800x600 çözünürlükte izlenebilir.

© 2005 Bütün hakları saklıdır | E-Mail: [email protected]
en iyi 800x600 çözünürlükte izlenebilir.

enteresan..

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bunlara siz sebebiyet oluyorsunuz html open source dir ahanda çalmışlar gibi saçma bir sozcuk kullanamazsınız yukarıda bir arkadaş keşke araya php sıkıştırsaymışın demiş çok doğru söylemiş...

iyi webmaster calidirmayandir html ile bu işi yapan zaten alip kullansınlar diğe yapmış anlamına gelir.

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Raiden' Alıntı:
bunlara siz sebebiyet oluyorsunuz html open source dir ahanda çalmışlar gibi saçma bir sozcuk kullanamazsınız yukarıda bir keşke araya php sıkıştırsaymışın demiş çok doğru söylemiş...

iyi webmaster calidirmayandir html ile bu işi yapan zaten alip kullansınlar diğe yapmış anlamına gelir.

html open source dir = simdi ben o siteyi noterden veya baska biryerden tastikletseydim dava actıgımda adam bana

* Kardesim sen html yapmısın ne bilek biz open source diye aldık.
mı diyecek ?

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
html noterden tastiklenemez anca logonu tastiklersin kodları tastikleyemezsin heleki html i asla ya logonu ya domainini tastiklersin ..

adam gelir logonu domaini degistirir yine kodları kaynaktan alir hiç birşey diyemezsin.

E

echo

Misafir
çalan adam her türlü çalar.engelliyemezsin...

bende zamanında yabancı bi müzik sitesini komple indirmiştim ama hiç bi faydasını görmedim.

diyeceğim çalmayın üretin...

I

i.s.a.q

Misafir
Html bile olsa sayfalarınızı Md5 ile şifreleyiniz benc.Bu sayede çalınma riskini buyuk olcude azaltmış olursunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.