İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adbrite click rate leri düsürdü

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklamlar 3-4 gun once gene kaybolmus ve uzun sure, reklam cıkmamıstı.
reklam gozuktugunde ilk siftahı ben yapim dedim kendi hesabıma :D

daha once 5-8 cent arası bi deger verirken, yalnıca 2 cent verdi.
ertesi gun hesap sıfırlandıgında gene denedim bu sefer 3 cent oldugunu gordum.

yani sanırım artık, 5-8 cent arası bi deger vermeyecek!!!

bu yalnız turk iplere, gıre bı durum mu acaba, proxy yasak oldugundan denemedim.

benzer durum yasayan var mı?

mkiran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla banada link teklifi gelmiş kabul etcektim tam kredi kartı felan cart curt dedi kapattım artık bende umudu kestim bu ecnebi sitesinden :D

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de Türk Tıklar Kabul Edilmiyor aslında Hiçbir Tık Kabul Edilmiyor Ne İş YAw. Geçen Aya Kadar Aldık Para Bu Ay Kıl. 2 Gündür 4 reklam çıkıyor bir sürü tıklama 0 para alla alla

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla durum, wahim, 1 cent i bile gordum, bi kusurat kalmıstı baktım konrotolden sonra tek tık gelmis, 1 cent lik bir artıs olmush, hay allah ya!

0.99 u 1 e tamamladı :D

G

Gencadam

Misafir
Adbrite kazançları aksine arış gösteriyor. 1-2 gün öncesine kadar Türkiye tıklamaları sayılmıyordu, tekrar sayılmaya mı başlandı anlayamadım? Kazançlar yine 10 katına fırladı.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gencadam' Alıntı:
Adbrite kazançları aksine arış gösteriyor. 1-2 gün öncesine kadar Türkiye tıklamaları sayılmıyordu, tekrar sayılmaay mı başlandı anlayaamdım? Kazançlar yine 10 katına fırladı.

banada 1 ile 5 arasında vermeye devam ediyor :D ama bugunlerde 2-3 gundur bi artıs var, sanki her tık sayılıyor gibi...
gerci belli olmaz gene

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5