İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adbrite Genel Reklamları

Y

yazilimci15

Misafir
Merhabalar
www.turkmaster.gen.tr adresinde en altta adbrite reklamları var fakat ne reklam veren var nede genel reklam var genel reklam ne kadar veriyor ? Ve Genel Reklamı Nasıl Koyarız Siteye ?

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi tane gozüküyor ama dostum benimde pek fikrim yok.
hite gore artıyor bende bazen 1 tane bazen 5 tane değişiyor

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazilimci sen network reklamını seçmemişsin. network reklamını seçersen görünür reklamlar.

Y

yazilimci15

Misafir
123mp3' Alıntı:
yazilimci sen network reklamını seçmemişsin. network reklamını seçersen görünür reklamlar.
Ya kardeş nereden nasıl seçiyopruz ?
Bi yardım ederseniz iyi olur.

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
15 dk önce ilk defa kayıt oldum adbrite'ye 7 link seçtim, (gerçi kafam karıştı biraz ama) sonra mail geldi ve sitede 5 tane reklam çıkmaya başladı. Ben tıklıyorum Earningte para yazıyo(Gözüküyor). Benmi çok şanslıyım yoksa normal mi?..

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepya normal. Herkes senin gibi network reklamını seçebilirse herkeste görünür. Ama kendin tıklamazsan iyi olur. Çünkü çıkışlar adbrite.com dan sağlanıyor. Yani ip kontrol altında. Bu yüzden bazı siteler siliniyor.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sakata gelirsin kardes
valla ben abone oldugum ilk tıkladım sadece ondan sonra tıklamıyorum bazen 2 oluyor bazen 5 oluyor reklam sayısı
bunada sükür

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok yaw sadece 5 linke birer kere tıkladım. Oda $0.278 vermiş ve hemen ertesi güne geçmiş. Fakat tıklayan yok arkadaşlar. Benim üyeler duyarsız biraz galiba. sabahtan beri $0.82 yapabilmişiz.

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
123mp3 banada msn'den kısa bir yardım etsen. Okadar adam tıklıyo para artmıyor.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepya senin tıklama oranların düşükse artmaz. önce bi stene bakayım ben ne alemde!

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepay sorunu buldum. TR'den bağlanan üyelerin tıklasa bile sayfalar açılmıyor. Sanırım tr'den yurtdışı hatlar kopmuş olabilir. Ama reklamların güzel yerde. Yavaş yavaş artar.

E

erotikbul

Misafir
sizin sayenizde ne adbrite kalacak ne sedo.
Asılın bakiyim. :)

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
123mp3 içimi rahatlattın . Adbritte 24 tıklama gözüküyor fakat 9 tık saymış.
Sağolasın...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5