İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adbrite ile İlgili

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

ADbrite ın en son çeki ağustos çeki bugün kesildi ancak bi terslik var,
301 $ almam gereken parayı 94.01 olarak alıyorum pending earningler çok fazla, aslında mayıs ayından bile kalan pending earning var bunları şirketmi tahsil edememiş yoksa benim hesabım ile ilgili mi bu problem, Sizde mayıs ve haziran hesablarınızı bi zahmet kontrol edin bakın bakalım pending earningleriniz benim kadar fazlamı ?

ve bu pending earningler eninde sonunda ödenecek sanırım dimi ?

Teşekkürler.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ödenmeye de bilir forumda genel olarak adbriteın düzgün çalıştığını söyleyen kimse yok.

G

Gencadam

Misafir
Bana her ay çekler eksik gönderildi. Sürekli 50-80 $ 'lık bir eksiklikle gönderiliyor. Sonra alınıp alınmayacağı ise muallakta kalmış bir durum.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pending paralar gelen çekten daha fazla anlamadım gitti Adamlar paraları reklamcılardan peşin alıyorlar 2 ay para onlarda bekliyor ama yinede pending yapıyorlar sim onların popolarına panding yapmak lazım ama :p

U

ultraturknet

Misafir
Tam anlamadığım bir olay var: Minimum çek miktarını 100$ olarak belirledim, kazancım 100'ü geçince pending earnings miktarı her gün düşmeye başladı..Toplam kazancım şu anda 112$ oldu, pending earnings ise 96$a düştü, yani minimum çek tutarı olan 100$ın altında. "Bu nedir parayı alamayacak mıyım" diye sordum, "net 60 bazında" ödeme yaptıklarını söylediler. Bekleyen ödemeler her gün azalıyor, nasıl alacağım ki çeki?Biri açıklayabilirse sevinirim.

Bir de adbrite'ın son durumu nedir arkadaşlar? Türkiye'ye kapandığı söylenmesine rağmen, sitemde hala reklamları çıkıyor, total earnings miktarı da artmaya devam ediyor, hesabım aktif yani. Reklamları yayınlatıp sonra da üstüne yatmasınlar da.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5