İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adbrite Ödeme

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
Adbrite kullanan arkadaşların 28.06.2005 tarihinde kesilen çeklerinden eline ulaşan varmı ? 20 gün oldu benim hala gelmedi. Bu kadar gecikmemesi lazımdı. Kullananlar bi zahmet yazabilirlermi. Bide olduki çek elime ulaşmadı. Bu durumda benim ne yapmam gerekli. Şirketten bir daha çek talebinde bulunma durumları falan varmı ?

G

Gencadam

Misafir
Benim de henüz gelmedi çekim. Ama bu ayın 20-23'ü gibi gelir diye tahmin ediyorum.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çek istanbula 28 i gibi geliyor acele etmeyin arkadaşlar

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Acele Etmeyn ulaşır 3 Ay bekledik 1 HAfta Daha BEkliyelim Gelir Elbet

S

sss

Misafir
Geçen ay 6 günde gelmisti nasil oldu bende anlamadim bu ay bekliyoruz :/

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugün elime ulasti cekim fakat bir sorun var make checks payable to kismina, minimum check amount in altinda oldugu icin yanlislikla rakam yazmistim, çekin üzerinde Paid to 100 yaziyor bu yüzden umarim bi sorun cikmaz..

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3powers sanırım o çeki sana ödemezler. Bunu şirkete bildirim yeniden çek istemen lazım yada ismi " Paid to 100 " olan birini bulman lazım :D

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
15 temmuz da bahçelievler/İst e geldi.

turkmale

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) banada öyle olmuştu.sanırım minimum ödeme tutarını yanlışlıkla isim yerine yazmışsın.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana hala gelmedi ya neden böyle oldu ya gitti paralar. Hey allahım kırk yılda bir paramız gelecekti neden böyle oldu.

G

Gencadam

Misafir
Dostum ne kadar velveleye verdin. Paranın, çekin gittiği falan yok. Yoldadır, olur aksaklıklar. Eline geçmeyenler var daha baksana, ben dahil. Birkaç kişi aldıysa seninki gitti, gelmeyecek demek değil ki.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adbrite ta son durum ne benden başka alamayan kaldı mı acaba ?

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum bende aldımda paid bçlümde sadece togan yazıyor sorun olurmu .. zaten bankaya haftaya verecem 1 hafta ankarada değilim 1 aguststa gelecem 1 ayda ödeniyor diyo sanırım ben bu parayı alamıyacam ... 20 sinde askerim ... togan yazıyor soru olurmu ama abdrite kullanıcı id filan var adbrite soracaklar onlarda tamam derse öderler gibi geliyr

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim çekim de bugün elime geçti. Bu arada sen o parayı alamazsın. Çünkü şirketin onayı gitmeden banka o çeki kabul bile etmeyecek. Çok tanıdıklarsa şirkete fax çekme falan yaparlar o zaman olur ama bu şekilde alamazsın sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5