İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adbrite sorunu

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar adbrite kullanmaya çalışıyorum olmuyor da olmuyor. Keyword meyword her şeyi ekledim menüsünden. Kodu siteme koyuyorum bi 5 dk reklam çıkıyor sonrası yok nasıl iş? Ayrıca 0.03 dolar earningsde görünüyor reklam çıkmadığından 15 gündür oynamadı. Ne yapmalıyım sorun ne olabilir? Reklam çıkmıyor sadece your ad here ve benim yazdığım yazı.......

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
adbrite reklamları bir süredir türk iplerine gözükmüyor. bu yüzden reklamı görmüyorsunuzdur onun yerine your ad here görüyorsunuzdur.

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adbrite coğrafik seçimlerinde Türkiye'yi kaldırmış. Türkiye ip'lerine reklam çımıyor maalesef. Yanlız reklam verenlerde iyi bir potansiyel var. Yani sitenize biraz yabancı trafik çekipte tıklama alırsanız istatistikleriniz yükselirse çok rahat reklam alırsınız.

Örnek: http://search.sepya.com

T

tahtakale

Misafir
sepya' Alıntı:
Adbrite coğrafik seçimlerinde Türkiye'yi kaldırmış. Türkiye ip'lerine reklam çımıyor maalesef. Yanlız reklam verenlerde iyi bir potansiyel var. Yani sitenize biraz yabancı trafik çekipte tıklama alırsanız istatistikleriniz yükselirse çok rahat reklam alırsınız.

Örnek: http://search.sepya.com

o ne biçim sayfa hocam, makine kasıldı valla :)

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sayfa çok yüklü ondan kasılıyor, içerik 0 Gizli kelime çok. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5