İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adbrite ta tıklanma oranınız nedir?

G

Gencadam

Misafir
Türkiye tıklamalarına blok geldikten sonra günde 1-2 $ ancak oluyor, bazen de 1 $ bile olmuyor. Daha önce 10-20 katına kadar kazanç elde edebiliyordum, gün geliyordu.

S

soundmaster

Misafir
arkadaşım bence o konuda bi hata var
çünkü ben çok fazla tıklama alıorum
hepsi Türk
benim sorunum gösterim sayımı artırmak
tıklanma oranım çok fazla

G

Gencadam

Misafir
Şaşırdım şimdi. Forumda herkes "Türk tıklamalarımız" sayılmıyor derken sen sayıldığını söylüyorsun. Bende de halen sayılmıyor. Gösterims ayım aynı, gösterilen sayfalar aynı. Ama blok olduktan sonra tıklama oranlarım 10-20 kat düştü. Senin tıklama oranın ve kazancın nasıl?

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gencadam' Alıntı:
Şaşırdım şimdi. Forumda herkes "Türk tıklamalarımız" sayılmıyor derken sen sayıldığını söylüyorsun. Bende de halen sayılmıyor. Gösterims ayım aynı, gösterilen sayfalar aynı. Ama blok olduktan sonra tıklama oranlarım 10-20 kat düştü. Senin tıklama oranın ve kazancın nasıl?

türk tıklamalar, -her zaman değil- çoğu zaman sayılmıyor. Ancak kendi tespitime göre adbrite yoğun anlamda turk trafiği olan sitelerde bu sorunu daha cok çıkartıyor karşına. Yani turk tıklamalarının da sayılması ziyaretci profilin daha cok yabancılara donuk olması ile ilgili... benim oranımda fazla degil
1 ile 10 arası, türk tıklamalar tam anlamıyla sayılsa dediğin gibi oran daha yukselir...
mesela ilk uye oldugumda her turk tıklamamda sayılıyordu ve oran simdikin 3-4 katı idi... zaten, turk tıklamalar yogunsa, hesap ozetinde o an gecerli olan tıklamanın geri alındıgını da gorursun, benim basıma geldi bu durum...

biraz acıklayacı mı odu karısık mı :D neyse bole bisey

G

Gencadam

Misafir
Benim de içeriğim tamamen Türkçe ve ziyaretçiler de %95 Türk ve bu tıklamaların %70'i Türkiye'den olduğu için süzgeçten geçiyorum. İlk günlerde günde 10-20-40 $ bile kazanıyordum. Şimdi 0-2 $ :( Ama soundmaster'ın dediği kafamı karıştırdı. Açıklamaların benim bildiklerimle tam uyuşuyor çünkü.

S

soundmaster

Misafir
Gencadam' Alıntı:

wala bende sayılıodu
ama bugün hesabımı kapamışlar ehehehe
benim tıklanma oranı %60 lardaydı
ondan açmıştım bu konuyu zaten
sora dün %30 lara indirdim bikaç değişiklikle
ama bugün hesabımın kapandığını gördüm
400 $ vardı uçtu işte :D

G

Gencadam

Misafir
Kapandı mı? Adbrite hesabın hem de? Ne yaptın da kapadılar acaba?

S

soundmaster

Misafir
hesap kapanmadı da
earnings de 0 yazıo hep
ama reklamlar çıkıodu
ben de afternic e üye oldum şimdi :)
onu denicem

G

Gencadam

Misafir
Biz Türkler nereye el atsak kurutuyoruz :) Bize mi yazık yoksa sponsor sahiplerine mi anlayamadım.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+1 biz serefsiziz abi :p sonra oturur ağlarız işte.. bizi ab ye neden almıyolar snıyosun???
ya ilk ytl cıktıgında bozuk madeni 1 ytl ler, 2 euro madeni paralar benziyor diye..
akıllının biri denemis.... ilk 2 hafta icinde sirketlere korkunc zararlar vernisiz özellikle almanya da :D

ancak su an durum kontrol altında imis, eurolarda mıknatıs ozelligi varken bizimkilerde yok, bu sayede yeni otomatlar 2 parayı birbirinden ayırır olmus...

galiba bu konuyu cok once bu forumda detayşı yazmıstım:D

G

Gencadam

Misafir
Yakında ona mıknatıs tozu da katarız. Biz TÜRK'ÜZ! :) Bizde çareler tükenmez. Ama dünyada en çok Türk webmasterlarını seviyorum. Rengarenk insanlarız, dünyada eşimiz yok :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5