İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adbrite Yardım

S

SuperMp3.ORG

Misafir
adbriteden çek geldi. çekin üzerine ismimi yazmmaışlar. akbanka verdim çeki geri gönderdiler. üzerinde isim yazılı olması laızm yoksa bozakamyız diye.

siz hangi bankada bozduruyorsunzu adbrite i ?

S

SuperMp3.ORG

Misafir
üyelik bilgilerine girdim ismi. ama bunlar çekin üstüne yazmömaışlar ismi.

G

Gencadam

Misafir
Yazmaması imkansız ama. İsmini form doldururken doğru yere yazdığına eminsin değil mi? Forumdan bir arkadaş da ödeme limitini isim hanesine yazmıştı. Çekte isim yerinde "Paid to 100$" mı ne yazıyordu.

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gencadam' Alıntı:
Yazmaması imkansız ama. İsmini form doldururken doğru yere yazdığına eminsin değil mi? Forumdan bir arkadaş da ödeme limitini isim hanesine yazmıştı. Çekte isim yerinde "Paid to 100$" mı ne yazıyordu.

evet o arkadaş bnm :D banka bozmadı bende ufak bi para die salladım.
" make checks payable to" kısmına yazmak gerekiyor ismi.
anlamadığım olay adamlar hiçmi düşünmedi bu adamın adı nasıl 100 olur diye insan profildeki ismi yazar en azından :)

Evocel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
make checks payable to'a Sadece İsimmi Yazılmalı Yoksa İsim Soyisim Seklindemi?

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Mp3Powers.Com' Alıntı:
anlamadığım olay adamlar hiçmi düşünmedi bu adamın adı nasıl 100 olur diye insan profildeki ismi yazar en azından :)

düşünür mü? ne koparsa kardır.. :cool:

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
google ın normal çeki gibi geliyorsa, çek gelmedi diye iletişime geç, bilgilerini düzelt, öbür ay alırsın..

S

SuperMp3.ORG

Misafir
bilgilerim zaten düzgün. adbrite kafayı yedi zaten. kazanç 0 gösteriyor reklam .çıkmıyor. ne yaptığı belli dğeil

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5