İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AdBrite Yardımı

emerev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
Adbrite ye kayıt oldum geçenlerde. Birde ne göreyim. Sitemin fotosu mevcut. Ama o da ne. Sitemin geçen seneki fotosu var. O fotoyu değiştirme imkanı yok mu? Birde illa bannerin altında Adbrite yazısı olmalı mı?

H

hibrahim

Misafir
2. sorunu sonradan gördüm valla okonuda tereddütlerim var normalde kaldırabiliyorusn ama yasakmı değilmi bilmiyorum bırak dursun...(ben kaldırıyorum:)

emerev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler. Bende sanırım kaldırıcam. Banner kısımlarım klasik banner boyutlarında. Artı bir yazı koyma imkanımyok. Birde fiyatları neye göre belirleyeceğim konusunda sanırım yardıma ihtiyacım var. Sitemin tekili 1500-1700 arası.

H

hibrahim

Misafir
bence fiyatalrı önce düşük tutu yavaş yavaş kaldır ama şunu hesapal hiçbir zaman 5 centin altında olmasın tıklama başına alacağın para...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5