S
Sauron
Misafir
Selam,
Benim shared hosting üzerinde kullandığım 1 domain ve onun yanında bir addon domainim var. Bana tanınan addon domain hakkı 1 tane. Bir tane daha eklemek istiyorum ama buna cpanel izin vermiyor.
Şimdi benim godaddy den kayıt edilmiş domaini sitedeki asıl domaine yönlendirmek istiyorum.
Örneğin
www.site1.com üzerine www.site2.com'u godaddy den yönlendireceğim.
Fakat, nameserver ayarı yapamayacağım. Yani godaddy ye ns girerek bu şekilde host'a yönlendirme olmayacak. Çünkü addon domain hakkım yok.
Yani bu durumda www.site2.com adresi browser'dan çalıştırıldığında www.site1.com domaini browser'da görünecek.
İşte ben bunu istemiyorum. Bunun aynı şekilde maskelenmesi için ne yapabilirim?
Mutlaka 2. bir hosting paketi mi almalıyım?
Bahsettiğim yere forum kuracağım. Ama aynen forum.kurtadam.com daki gibi forum.kurtadam.com yazılınca adres satırında www.linkdegisimi.com'un gözükmesini istemiyorum.
Yani tıpkı addon domain varmış gibi yönlendirdiğim domain maskelenmeli.
Bunun için bedava ns hizmeti veren yada daha değişik bir çözüm var mı?
Bende bir yığın domain var fakat onlara kullanacağım hosting yok.
Reseller paketi mi alayım yoksa?
Bu yapmak istediğim şeyin bir yolu var mı?
Benim shared hosting üzerinde kullandığım 1 domain ve onun yanında bir addon domainim var. Bana tanınan addon domain hakkı 1 tane. Bir tane daha eklemek istiyorum ama buna cpanel izin vermiyor.
Şimdi benim godaddy den kayıt edilmiş domaini sitedeki asıl domaine yönlendirmek istiyorum.
Örneğin
www.site1.com üzerine www.site2.com'u godaddy den yönlendireceğim.
Fakat, nameserver ayarı yapamayacağım. Yani godaddy ye ns girerek bu şekilde host'a yönlendirme olmayacak. Çünkü addon domain hakkım yok.
Yani bu durumda www.site2.com adresi browser'dan çalıştırıldığında www.site1.com domaini browser'da görünecek.
İşte ben bunu istemiyorum. Bunun aynı şekilde maskelenmesi için ne yapabilirim?
Mutlaka 2. bir hosting paketi mi almalıyım?
Bahsettiğim yere forum kuracağım. Ama aynen forum.kurtadam.com daki gibi forum.kurtadam.com yazılınca adres satırında www.linkdegisimi.com'un gözükmesini istemiyorum.
Yani tıpkı addon domain varmış gibi yönlendirdiğim domain maskelenmeli.
Bunun için bedava ns hizmeti veren yada daha değişik bir çözüm var mı?
Bende bir yığın domain var fakat onlara kullanacağım hosting yok.
Reseller paketi mi alayım yoksa?
Bu yapmak istediğim şeyin bir yolu var mı?