İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adengage.com

D

Dahi

Misafir
Bir arkadaşım kullanıyordu,paypal vasıtası ile odeme almıştı ,ama sedo daha iyi.
çok fazla verim alamazsın

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dahi' Alıntı:
Bir arkadaşım kullanıyordu,paypal vasıtası ile odeme almıştı ,ama sedo daha iyi.
çok fazla verim alamazsın
sedo nasil daha iyi ??
adengage Gayet guzel gunluk en az 150-200 arasi tik var paypal olmadigi icin cek i tercih ettim ve cek miktarini en az 200$ olarak yapmistim ins odeme yapiyordur

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
falla bende kullandım 3 gün 150 usd em kaldı :) adamlar siteniz turkce ama anlayamadık bu kadar tıklama nasıl diye hile de bu lamadık ilerde calısalım diye

webmasterrifo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adengage (henüz) Türkiye kliklerini saymiyor.
Günlük 50-60 cente raziysaniz kullanabilirsiniz.

Ama sedoyla bunun karsilastirilmasini anlayamadim. Birisi domain parking sistem, digeri reklam sistemi.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende anlamadigim icin sordumya nedens edo iyi diye :) acaba sedo text reklaminami basladi felan diye
bende dedigim gibi adengage gunluk 150 tikdan asagi dusmuyor hesab bilgilerine baktigin zaman ortalama 7 ile 10$ arasi yaziyor gunluk Ama odemesi nasil bilgim yok. ins oder
Bende Tiklamalarin %8 i turkiye geriye kalan %30 Usa %20UK %10 Canada ve %30 diger dagilip gidiyor aslinda adengage harici baska bir tsponsor varmi onerebilceginiz.

nuysaler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
ben bugün ödeme aldım. ama kullanmıyorum ülke sınırlamaları getirdiler her ülkeyi saymıyorlar.
culpable' Alıntı:
Adengage den odeme alan oldumu Hic acaba ?>??

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eet bende aldım ama ülke sınırlamaları getirdikleri için bende kullanmıyorum artık net15 iyiydi baya

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5