İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adengage.com ?

K

komikus

Misafir
Kayıt oldum. Hitimin %90 nı yabancı. Tık başına kaç para veriyor ? Bununda kuralları var mı (mesela bi sayfaya birden fazla kod konmaz diye)?
Birde kaydolduktan ne kadar sonra tıklamaları saymaya başlıyor ?

Altta bir topic daha var bu sorduğum soruların cevapları yok. Artık topiği açtım. Bi cevap verirseniz sevinirim.;)

nuysaler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abd canada gibi ülkelerdeki tıklamaları sayıyor tıklamalar hesaba hemen işliyor sanırım. 4 9cent arası birşey veriyor çoğu zaman.
ben 3 reklam koymuştum bi sorun çıkmamıştı.

K

komikus

Misafir
nuysaler' Alıntı:
abd canada gibi ülkelerdeki tıklamaları sayıyor tıklamalar hesaba hemen işliyor sanırım. 4 9cent arası birşey veriyor çoğu zaman.
ben 3 reklam koymuştum bi sorun çıkmamıştı.

Avrupa ülkeleri yok mu ?

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
komikus' Alıntı:
Avrupa ülkeleri yok mu ?
Turkiyede dahil butun ulkelerin tiklamasini kabul ediyor
tiklama orani 5 cent ortalama Ve odemede yapiyor ben gecen ay kullanmaya basladim gecen ayin odemesini dun paypal a yatirmislar

M

MeMo_X

Misafir
Sen mi a check diyor para mi odemem lazim yoksa bana odeme check le mi oluyor ?

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
culpable' Alıntı:
Turkiyede dahil butun ulkelerin tiklamasini kabul ediyor
tiklama orani 5 cent ortalama Ve odemede yapiyor ben gecen ay kullanmaya basladim gecen ayin odemesini dun paypal a yatirmislar

Adresini verirmisin bakabilirmiyiz eger Turkiye iplerine oduyorsa ve guvenli sponsorsa bizde uye olmak isteriz hatta senin referden olalim katkimiz olsun AdBrite turk iplerine reklam gostermez oldu.

Sen mi a check diyor para mi odemem lazim yoksa bana odeme check le mi oluyor ? Send Me Check diyorsan Bana Cek Gonder anlaminda. yani odemeleri cekle almak istiyorum demek sanirim.

B

Bohemlife

Misafir
peki google ile aynı sayfada kullanılabilirmi? açıklama göremedimde sayfasında

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
0,06 $ veriyodu bende en son click başına.Türk ip lerinden yapılan clickleride sayıyor.Saygılar

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türk kliklerini hemen hemen 1 ay önce kapattılar haberiniz olsun .

S

Sporty

Misafir
ilk başta turk clickleri sayıyor, sonra bi mail geliyor artık türk trafiğiniz hesaba eklenmeyecektir diyor. eğer yabancı trafiği olan siteniz varsa güzel (ben 60$ lık çek almıştım bir kere) sonra kullanmadım birdaha.. türkleri atan firmayla işim olmaz

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GreeNEyeS' Alıntı:
Adresini verirmisin bakabilirmiyiz eger Turkiye iplerine oduyorsa ve guvenli sponsorsa bizde uye olmak isteriz hatta senin referden olalim katkimiz olsun AdBrite turk iplerine reklam gostermez oldu.

Sen mi a check diyor para mi odemem lazim yoksa bana odeme check le mi oluyor ? Send Me Check diyorsan Bana Cek Gonder anlaminda. yani odemeleri cekle almak istiyorum demek sanirim.
www.adengage.com
Buradan uye olabilirsin
Turk Trafigini Sayiyor ustune basarak soyluyorum
Ve odemede yapiyor digerleri gibi aybitince 1 ay bekle ode olayi yok ay bitiyor 15 gun sonra oduyor hatta bu ay 13 unde yatirdilar paypal a 20$ min paypal odemesi 50$min cek odemesi
tiklama oranlari 4-9 cent arasi deniliyor ama 5cent genelde binde bir 4 yada 6-7 cent cikiyor

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bohemlife' Alıntı:
peki google ile aynı sayfada kullanılabilirmi? açıklama göremedimde sayfasında
adengage acisindan bir sorun yokda Google acisindan varmi bilmiyorum yalniz ben adengage chitika bidvertiser ve adsense 4 unude ayni anda Kullaniyorum
(Google cokda umrumda degil isin acigi isterse banlasin )

F

fatihgoz

Misafir
culpable' Alıntı:
www.adengage.com
Buradan uye olabilirsin
Turk Trafigini Sayiyor ustune basarak soyluyorum
Ve odemede yapiyor digerleri gibi aybitince 1 ay bekle ode olayi yok ay bitiyor 15 gun sonra oduyor hatta bu ay 13 unde yatirdilar paypal a 20$ min paypal odemesi 50$min cek odemesi
tiklama oranlari 4-9 cent arasi deniliyor ama 5cent genelde binde bir 4 yada 6-7 cent cikiyor
türk trafiğini üstüne basarak kabul ediyor diyosun fakat ben siteme reklamı koydum 1 haftadır duruyo hala 1 tıklamayı bile göstermiyo yani kazanç hep 0 bir türlü anlıyamadım. Ne yapmalıyım bilmiyorum? Seninle MSN de görüşebilirmiyiz? Msn adresim:

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fatihgoz' Alıntı:
türk trafiğini üstüne basarak kabul ediyor diyosun fakat ben siteme reklamı koydum 1 haftadır duruyo hala 1 tıklamayı bile göstermiyo yani kazanç hep 0 bir türlü anlıyamadım. Ne yapmalıyım bilmiyorum? Seninle MSN de görüşebilirmiyiz? Msn adresim:
http://img217.imageshack.us/img217/5932/adengage0wa.jpg
resime bak istatistiklerde bile cikiyor ve oduyor
demekki sende tiklama olmuyor yada baska bir sey var mail yaz adengageye

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5