İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adhitsnetwork İle %150 Kazanç Ödeme Kanıtlı Yeni Kazanç Sistemi

gokay55

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adhitsnetwork Nedir?

Adhitsnetwork satın almış olduğunuz reklam paketleri karşılığında sizlere kazanç veren bir sistemdir. Sistem henüz dün yayına girmiştir ve ilk girenler her zaman bu sistemlerden kazanmaktadır unutmayınız.

2$ karşılığında satın aldığınız reklam paketleri size %150 kazanç ile 3$ olarak geri dönmektedir. Kazançlarınız ile ister yeniden yatırım yapabilirsiniz isterseniz ödeme işlemcileri aracılığı ile hesabınıza çekebilirsiniz.

Sisteme giriş yaparken bir defaya mahsus 20$ karşılığında 10 adet reklam paketi almalısınız. Daha sonra kazançlarınız ile yeni reklam paketleri alabilirsiniz.

Kazançlarınız günde 6 kere güncellenecektir ve hesabınıza yatacaktır. Reklam izleme mecburiyeti yoktur.

Level 3'e kadar Referans gelirleriniz olacaktır.
Level 1 Referanslarınızdan %12
Level 2 Referanslarınızdan % 5
Level 3 Referanslarınızdan % 3 kazanç sağlayabilirsiniz.

Minimum ödeme limiti yoktur. İstediğiniz zaman paranızı hesabınıza çekebilirsiniz. Denemek için 6$'lık ödeme istedim ve sadece 2 saat içinde param Solidtrustpay hesabıma yattı. Aşağıda almış olduğum ödemenin kanıtını görebilirsiniz.

Sistemin Çalıştığı Ödeme Sistemleri

- Solidtrustpay
- Perfect Money
- Egopay

Ödeme Kanıtım:

Ekli dosyayı görüntüle 6236

SİSTEME KAYIT OLMAK İÇİN

REFLİ LİNK: TIKLAYINIZ

Refsiz Link: Tıklayınız

Ayrıca isterseniz surf yaparak sistemden puan kazanabilirsiniz ve bu puanlarınız ile web sitenizin veya blogunuzun reklamını yapabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5