Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben admin panelinin herhangi bir yerine bot sayfamın linkini eklemek istiyorum ama hangi dosyayı editleyecegimi bir türlü bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
biraz göz gezdirdim ve türkçe makale bulamadım şimdi de bakamadım açıkçası kodlara.
İngilizceniz varsa şurada tam aradığınız şeyi profesyonelce anlatmışlar bugün yapamazsanız yarın ben detaylı anlatacağım size.
Merhaba,
biraz göz gezdirdim ve türkçe makale bulamadım şimdi de bakamadım açıkçası kodlara.
İngilizceniz varsa şurada tam aradığınız şeyi profesyonelce anlatmışlar bugün yapamazsanız yarın ben detaylı anlatacağım size.
Onur bey ilginiz için teşekkürler.Verdiginiz linki ingilizcem olmadıgından translate ile çevirerek incelemeye çalıştım fakat birşey anladıgım söylenemez.Siz daha anlaşılır bir dille açıklarsanız minnettar kalacagım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.